Életmód

Kidobják Indonéziából a Bali szent hegyén letolt gatyában pózoló oroszt

rtl.hurtl.hu

2023. március 29. 14:43

Jurij feltöltöttre a netre, ahogy bokára tolt gatyával pózol az Agung vulkánon. A helyiek nagyon nem örültek a mutatványnak.

Letolt gatyában pózolt Bali szent hegyén, az Agungon egy orosz turista. Ha ez nem lenne elég, sikerült fokoznia azzal a hülyeséget, hogy a produkciót közzé is tette a közösségi médiában. Pechjére azonban virálisnak bizonyult a fotó és az az indonéz hatóságokhoz is eljutott, mit csinált egy hete.


Miután beazonosították, a hatóságok döntöttek, kitoloncolják a Jurij névre hallgató férfit, ráadásként pedig fél évre kitiltották Indonéziából – írja a BBC. A férfi közzétett az Instagramon egy videót, amin bocsánatot kért a tettéért, bár ez a helyieket nem hatotta meg, mint ahogy az sem, hogy részt vett a hegy rituális megtisztításán is, amit az ilyen esetek után el szoktak végezni.

Bali valahogyan vonzza a pajzán külföldieket. Tavaly Jeffrey Craigen kanadai színészt toloncolták ki, miután közzétett egy videót, amin meztelenül táncol a Batur-hegyen, ami szintén szent a helyiek számára. A pálmát eddig egyébként az az orosz pár vitte, akik szexelésre ragadtatták magukat ugyanott két éve, amit természetesen videóra vettek és utána feltöltöttek az internetre.

Jurij egyébként a kitoloncolással olcsón megúszta. Az Agung egy aktív vulkán, ami egy kitöréssel is bosszút álhatott volna a letolt nadrágos turistán. A tűzhányó utoljára 2018-ban tört ki.

Nyitókép: Jurij az Agungon. Fotó: Twitter

#Életmód#Agung#vulkán#szent#hegy#orosz#kitoloncolás#turista#gatya

Címlapról ajánljuk