Életmód

„Megint valami irigy ribanc panaszkodott a cicimre” – feljelentették a szellentését árusító hongkongi OnlyFans-sztárt

rtl.hurtl.hu

2023. április 11. 12:56

Koreában élő videózás közben tartóztatták fel a modellt rendőrök azzal a váddal, hogy kilóg a melle.

Rendőrök állították meg Koreában azt a hongkongi OnlyFans-sztárt, aki korábban azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy szépen becsomagolt befőttesüvegekben árulta a szellentését rajongóinak. 

A Kiaraakitty, illetve Kiki művésznéven ismert művésznőnek a Twitch nevű streamingoldalról is sikerült már kitiltatnia magát egy videójával, amelyben kolbászt evett fehérneműben – emlékeztet a Daily Star.

A rendőrségi intézkedést azonban nem ezek a cselekedetei váltották ki, hanem az, hogy hiányos öltözetben rótta Szöul utcáit, miközben élőben közvetítette, ami vele történik. Vasárnap közzétett TikTok-videójában látható, hogy odalépett hozzá két rendőr, és az egyikük koreaiul beszélt hozzá, amit nem értett. Ezután kerítettek egy tolmácsot, aki elmondta a nőnek, hogy valaki feljelentette azért, mert kilóg a melle, pedig állítása szerint vastag bundát viselt.

A rendőrök elengedték Kiaraát, miután igazolta magát, és megkérték, hogy öltözzön fel rendesen.

Persze megint valami irigy ribanc panaszkodott a cicimre. Fogják be és hagyjanak pénzt keresni. Valaki feljelentett, és azt mondta, hogy alsóneműben vagyok. Úgy nézek ki, mint aki alsóneműben van?

– méltatlankodott.

@kiaraakitty1 I got stopped by 2 cops in Seoul for having my boobs out lol ! 💀💀 #seoul #fyp #kiaraakitty #twitchclips #twitchmoments ♬ original sound - Kiaraa Kitty
#Életmód#OnlyFans#hongkong#dél-korea#szöul#előadóművészet

Címlapról ajánljuk