Életmód

Ez a streamer rájött, hogyan csikarjon ki pénzt azokból, akik csak a testére kíváncsiak

rtl.hurtl.hu

2023. március 16. 9:57

A chaten sokan meg is fenyegetik, Taylor Jevaux-t azonban, úgy tűnik, nem zavarja, ha gyűlölik, ráadásul egy vagyont keres az átverős videóival, amelyeken forró jelenetek helyett sokszor csak a visszaszámlálást lehet követni. A közvetítés alatt sokan küldenek neki pénzt annak ellenére is, hogy nem mutatja meg magát. De vajon miért néznek tömegek élőben egy üres medencét?

Az elmúlt években az online streaming platformok egyik legnagyobb vívmánya az úgynevezett hot tub stream volt. A hot tub-ozással olyan oldalakon lehetett pénzt fizettetni a beindult felhasználókkal félig-meddig erotikus tartalmakért, amelyeken egyébként nincs engedélyezve az erotikus tartalomgyártás. A hote tub-ozásnak a lényege, hogy a streamer azt közvetíti, ahogy egy forró medencében vagy jakuzziban lubickol és közben beszélget a közönségével.

De ide tartozik még a bikiniben edzés vagy a fürdőruhában táncolás is. Papíron egyik tevékenység sem pornó, de a gyakorlatilag sokszor már a műfaj határát súrolja.

Mennyit lehet ezzel keresni?

Az ilyesfajta streameléssel meglehetősen sokat lehet keresni, az egyik leghíresebb, legkedveltebb hot tuber Amouranth, aki egyébként OnlyFans-oldalt is működtet a nézők előtt fürdőzős vállalkozása mellett. Amouranth, akit a valódi életben egyébként Kaitlyn Siragusának hívnak, ezekből a tevékenységekből egy 4 millió dolláros vállalkozást épített fel, jelenleg nevezhetjük streamelés királynőjének, egy-egy közvetítését több tízezren is követik. Sokan ajándékokkal, adományokkal látják el, ebből pedig a jelek szerint remekül meg tud élni. Emellett a YouTube-on is aktív, a videómegosztón többnyire bikineket próbál fel, vagy egyszerűen csak újrahasznosítja a korábban közvetített adásai.


Amouranth csak a jéghegy csúcsa, a külső szemlélő számára bizarr, olykor furcsa jelenetekkel teli (például akik pénzt küldenek a streamernek, annak a neve felkerül filccel a streamer testére) medencés streamek világa mára millió dolláros üzletággá nőtte ki magát. Nem csoda, hogy ezeket a közvetítéseket sokszor már megpróbálják valamilyen játékkal, edzéssel, bármilyen extra tevékenységgel kiegészíteni. Taylor Jevaux úgy döntött, azzal dobja a fel a saját streamjét, hogy alig áll kamera elé.

A visszaszámlálás királynője

Taylor Jevaux az elmúlt hetek statisztikái alapján a harmadik legnézettebb medencés streamer a legnagyobb streamerplatformon, a Twitchen. Jevaux teljesítményében az a pláne, hogy úgy tud népszerű maradni, hogy lényegében nem látszik a kamera előtt. Az amerikai streamer korábban hasonlóan a többiekhez hot tub-os tartalmakkal szerzett magának követőket, de az utóbbi időben irányt váltott, és sokszor már csak a medencét lehet látni a közvetítések alatt, őt csak néha, vagy egyáltalán nem.

A fiatal nő 4-5 órán keresztül azt ígéri, hogy hamarosan kamera elé áll. Ez idő alatt többször is elindít egy visszaszámlálást, amely aztán rengetegszer lejár, de Jevaux ekkor gyorsan elkezd beszélgetni, témát vált, majd újra ígérgetésbe kezd.

Hogy erre hányan kíváncsiak? A streamjeit olykor több ezer felhasználó is nézi, az elmúlt egy hétben a harmadik legnézettebb csatorna volt az övé ebben a kategóriában. A közvetítés alatt sokan küldenek neki pénzt annak ellenére is, hogy nem mutatja meg magát. A chaten persze rengetegen dühösek rá, amiért hitegeti a követőket, de a veréssel, gyilkossággal, nemi erőszakkal fenyegetőző hozzászólásokat az adminok rögtön törlik, a streamernek így nem is kell reagálnia a negatív kommentekre. Taylor Jevaux művészi szintre emelte a hitegetést, ami sokakat feldühít, de látszólag őt nem zavarja, hogy a követőinek egy jelentős része gyűlöli.


Amióta irányt váltott, már nem kerülnek fel a közvetítései a YouTube-ra, de a korábbi megjelenései fent vannak a profilján, ezeket csúnyán le is pontozták a követők, vélhetően azért, mert az élő adásban nem kapták meg azt, amit akartak.


A fenti videón az látszik, ami élő adásban szinte soha, utóbbiban ugyanis inkább ez a látvány szokott a követők elé tárulni:

Ez a streamer rájött, hogyan csikarjon ki pénzt azokból, akik csak a testére kíváncsiak
Fotó: Taylor Jevaux / Twitch


A fotón látszik, hogy a lány a kamera látszószögéből kiáll és onnan beszélget, végig lehet látni a karját és hallani a hangját, de a beígért medencézés rendszerint elmarad. A streamerbans.com szerint Jevaux csatornáját eddig három alkalommal tiltották le, igaz, eddig mindig visszakapta az irányítást a profilja fölött.

Az nem világos, hogy azért bannolták-e, mert átveri a követőit, vagy egyéb okok miatt, de az biztos, hogy ezzel a rendhagyó adásmenettel sem keres rosszul.

Arról nincsenek friss adatok, hogy az Instagramon, a YouTube-on és a Twitchen is aktív Jevaux pontosan mennyit keres ezeken a platformokon, de egy 2021-es adat szerint az egyszemélyes vállalkozásának az értéke jócskán meghaladja 1 millió dollárt. Azt mindenesetre valószínűleg ő is érzi, hogy nem korrekt, amit csinál, mivel amióta belevágott az átverős streamelésbe, azóta egyetlen adást sem lehet visszanézni a Twitch-profilján, sőt az összes eddigi videóját törölte a platformról.

Nyitókép: Taylor Jevaux / Instagram

#Életmód#stream#twitch#taylor jevaux#visszaszámlálás#átverés#hot tub#Bulvár#ma

Címlapról ajánljuk