Életmód

Milyen szánalmas – mondta az eladó az olcsó eljegyzési gyűrűre a szerelmesek orra előtt

rtl.hurtl.hu

2023. január 25. 8:07

Az azóta boldog feleség megmutatta az ékszert, ami egyébként nem osztott, nem szorzott döntésénél.

A Ruinmyweek számolt be egy texasi feleség kellemetlen tapasztalatairól. Ariel Desiree még menyasszonyként, párjával érkezett meg egy ékszerboltba, hogy kiválasszák eljegyzési gyűrűjét. Posztja szerint boldogan toppantak be az ékszerboltba, ahol aztán sokkoló kommentárt kaptak az egyik eladótól.

Mint írja: sem őt, sem férjét nem veti fel a pénz, számlától számláig élnek. Párja azonban megkérte a kezét és összekapart annyi pénzt, hogy vehessen neki két, összeillő ezüstgyűrűt. 

Ez az, ami a gyűrűsujjamon van, és annyira szerelmes vagyok beléjük

– írta, az ékszekereket pedig meg is mutatta:


Miközben azonban a gyűrűk között válogattak, egy, a boltban dolgozó hölgy odalépett, hogy segítsen a velük foglalkozó kollégájának. Azt mondta: 

El tudjátok hinni, hogy néhány férfi eljegyzési gyűrűnek veszi ezeket? Milyen szánalmas.

Ariel Desiree felelevenítette, hogy a hallottak hatására szerelme álla leesett a döbbenettől. „Már addig is rosszul érezte magát, hogy nem engedhette meg magának azt a körte alakú szettet, ami annyira megdobogtatta a szívemet és ellepte a Pinterest-oldalamat” – folytatta a feleség, aki hozzátette: párja a kellemetlen tapasztalat előtt is kudarcnak élte meg, hogy nem tudott neki drágább ékszert venni, többször is megkérdezte tőle, hogy boldog lesz-e az ezüstgyűrűvel.

Ariel úgy reagált: nem a gyűrű számít, hanem a szeretet, amit a megvásárlásába tesznek. Az ékszereket végül megvették. A Love What Matters Facebook-oldalra írt posztjában arra is kitért: akkor is hozzáment volna szerelméhez, ha egy filléres rágógumi-gyűrűvel kérte volna meg a kezét. Feltette a költői kérdést: hová süllyedt a társadalom, ha egy férfi csak egy több ezer dolláros, feltűnő ékszerrel mutathatja ki érzelmeit?

Nyitókép: Getty Images

#Életmód#jegygyűrű#bolt#házasság#eljegyzési gyűrű

Címlapról ajánljuk