Életmód

Hatalmas profitot csinál üres palackok eladásából a 10 éves üzleti zseni

rtl.hurtl.hu

2023. január 9. 9:46

A kisfiú olyan piaci rést talált, ahol többszörös áron tudja eladni a mások által szemétbe dobott palackokat.

A tíz éves Charlie Smith először nem is gondolta volna, hogy ilyen bizniszre akadt, amikor megvette a népszerű youtuberek, Logan Paul és KSI által megálmodott energiaitalt. A termék olyan érdeklődést váltott ki a vásárlók körében, hogy az áruházláncok sorban állnak, hogy még többet forgalmazhassanak az üdítőből, azonban az angol kisfiú kijátszva az őrületet még nagyobb profitra tett szert, mint az áruházak – tudta meg a Mirror.

Charlie a kiürült palackokat az online piactéren kezdte el árulni az anyukája profiljáról, és rögtön az első eladásából, ahol 5 üres palackot adott el, 12 font nyereségre tett szert. Az üdítők eredeti ára 1,99 font darabonként. A kisfiú azóta továbbfejlesztette az üzletet, és immár nemcsak az üzletekben próbál hozzájutni a népszerű energiaitalhoz, de a barátai kiürült palackjait is felvásárolja, 1 fontos darabáron.

A kis Charlie szülei megdöbbenve álltak a nem mindennapi biznisz előtt, mert nem hitték volna, hogy az emberek ennyit hajlandóak fizetni az üdítőért, főképp egy kiürült palackért, de a fiuk leleményességét már korábban felfedezték. 

Őszinte leszek, szerintem hülyeség, hogy 2 fontért vásárol olyan üdítőket, amiért ennyien odavannak, de nem igazán tudunk belekötni, mert visszanyeri az árukat. De ez teljesen normális Charlie-nál, nagyon jól bánik a pénzzel, nem szereti elkölteni, így nagyon jó, hogy végül is ingyen ihatja az üdítőket. Mindenből próbál bizniszt csinálni, igazi kis kereskedő

– mondta Charlie apukája.

Imádok pénzt keresni. Üzletember szeretnék lenni, ha felnövök

– tette hozzá  a kisfiú, aki már minden ízben kipróbálta az energiaitalt.

Nyitókép: cmannphoto / Getty Images

#Életmód#profit#üres#üdítő#palack#biznisz

Címlapról ajánljuk