Életmód

Michelle Obama: Volt 10 év, amikor ki nem állhattam a férjemet

rtl.hurtl.hu

2022. december 29. 17:14

Egyik házasság sem tökéletes.

A volt first lady, Michelle Obama nemrég elárulta, hogy „ki nem állhatta” Barack Obama volt elnököt egy évtizeden át, amikor a házaspár két lánya még kicsi volt.

A Revolt TV által szervezett kerekasztal-beszélgetés során Michelle a két kislány nevelésének kihívásairól beszélt, miközben a pár karrierje felfelé ívet – és arról, hogy mindez milyen terhet jelentett a házasságukban. 

„Nem beszélünk arról, hogy mennyi munkát igényel, és hogy milyen nehéz még akkor is, ha őrülten szerelmes vagy az illetőbe, még akkor is, ha minden jól alakul” – magyarázta, és hozzátette:

Az emberek azt hiszik, rosszindulatú vagyok, ha ezt mondom: volt 10 év, amikor ki nem állhattam a férjemet. És tudod, mikor volt ez? Amikor a gyerekek kicsik voltak.

A volt First Lady elmondta, tíz éven keresztül, miközben építették a karrierjüket, és aggódtak az iskola miatt, ő mindig azt gondolta, „huh, ez így nagyon nem egyenlő”. 

És tudod mit? A házasság nem fifty-fifty, soha, de soha.

Michelle Obama ugyanakkor a hullámvölgyek alatt is tisztelte és csodálta a házastársát, de szerinte ehhez nagyon fontos ismerni az „embert”. 

Kedveled őt? Úgy értem, lehetsz rá mérges, de akkor is azt mondod, ha ránézel, hogy »nem vagyok veled boldog, de tisztellek«, vagy »nem értek egyet veled, de attól még kedves, okos ember vagy«?

– tette fel a kérdést.

Nyitókép: MTI/EPA/Michael Reynolds

#Életmód#michelle obama#barack obama#házasság#gyereknevelés#párkapcsolat

Címlapról ajánljuk