Életmód

Joe Bidennek ötször kellett megkérnie a felesége kezét

rtl.hurtl.hu

2022. december 27. 16:54

Amikor a First Lady végül belement, azt mondta: oké!

Joe Biden elnök a Drew Barrymore-nak adott, múlt héten sugárzott interjúban elárulta, hogy ötször kellett megkérnie Jill Biden kezét.

Az elnök, aki 45 éve él házasságban Jill Bidennel, a The Drew Barrymore Show-ban fel is idézte az ötödik és egyben utolsó lánykérését.

Joe Biden, akinek első felesége, Neilia Hunter Biden és egyéves kislánya, Naomi 1972-ben meghalt egy autóbalesetben, elárulta, már lemondott arról, hogy bármilyen potenciális partnerrel randevúzzon, mielőtt bátyja, Frank összehozta őt egy vakrandira Jill-lel.

„Amikor először randiztam vele, tudtam, hogy ő az a nő” – mondta Joe Biden, aki hozzátette, hogy életében csak kétszer volt szerelmes. 

Amikor végül beleegyezett, hogy hozzám jöjjön feleségül egyszer megkérdeztem tőle: «hogy tudsz hozzám jönni, tudván, hogy mennyire szerettem az első feleségemet?». Azt mondta: «ha ilyen mélyen szeretsz, akkor újra tudsz majd így szeretni».

Az elnök később elmesélte az utolsó lánykérését, amelyre azután került sor, hogy egy dél-afrikai út után a nő lakására hajtott.

Még egyszer megkérdezem tőled. Nem kell megmondanod, hogy mikor, de ha nemet mondasz, megértem, és ennyi 

– emlékezett vissza Biden. „Szóval ránéztem és azt kérdeztem: hozzám jössz feleségül?. Mire ő azt mondta, oké.”

Az elnök hozzátette, hogy felhívta a nővérét, Valerie Biden Owenset, hogy megkérdezze, szerinte mi késztette Jillt arra, hogy meggondolja magát. A nővére elmondta neki, hogy a First Lady beleszeretett a fiaiba, Beau-ba és Hunterbe.

Jill, aki 1977-ben feleségül ment Bidenhez, azt mondta, biztos akart lenni benne, hogy a házasság működni fog a család öt évvel korábbi tragédiája után. „Tudtam, hogy ennek működnie kell, mert olyan sokat veszítettek már. Biztonságban kellett érezniük magukat és tudniuk kellett, hogy ez a házasság működni fog” – mondta a First Lady.

Nyitókép: MTI/EPA/Shawn Thew

#Életmód#joe biden#Jill Biden#lánykérés#házasság#eljegyzés#egyesült államok#first lady

Címlapról ajánljuk