Életmód

Így reagált az influenszer, miután alvás közben a ruhája alá fotózott egy utastársa

rtl.hurtl.hu

2022. december 20. 18:07

A brazil influenszer szembeszállt a repülőn vele utazó perverz alakkal.

Nagyot megy a neten egy brazil fitneszinfluenszer, aki szembeszállt egy perverz alakkal, mert az állítólag az engedélye nélkül fotózott a szoknyája alá egy repülőgépen – írja a NYPost

Anna Clara Rios nemrég közzétett egy Instagram-storyt, amelyben részletesen elmesélte a hátborzongató találkozást közel 650 ezer követőjének. „Reszketek a dühtől” – kezdte a videóban. A nő elmesélte, hogy december 14-én egy São Pauló-i állásinterjúról repült haza Belo Horizontéba. Minden rendben ment, amíg a légiutaskísérők nem figyelmeztették, hogy egy utas fényképeket készített róla, miközben ő aludt.

A klipben Rios látható, amint a folyosón állva elmeséli az incidenst az állítólagos elkövető hallótávolságában. A férfi eközben közömbösen nézi a telefonját.

„Ez az úriember itt fényképezett engem, miközben aludtam, szólniuk kellett nekem, hogy megmozduljak” – magyarázta a nő. 

Rios először azt hitte, hogy a férfi az Instagramról ismerte fel, de a légiutas-kísérő elmondta neki, nem hiszi, hogy erről lenne szó, ugyanis amíg a nő aludt, a férfi ráközelített a nő ruhájára, és megpróbálta megnézni, mi van alatta. 

 

Rios azonnal szembesítette az állítólagos kukkolót, és felszólította, hogy törölje a képeket, amelyeket állítólag elküldött egy barátjának a WhatsAppon.

A nő elmondta, hogy nagyon sebezhetőnek és bizonytalannak érezte magát az incidens miatt, és úgy ment oda a férfihez, hogy úgy érezte, megsértették a magánéletét. „Azt mondtam, ez nem helyes, hiszen az anyja, a nővére vagy a lánya is lehetnék”. 

Az influenszer állítólag készített egy képernyőfotót a férfi üzenetéről, és elküldte a hatóságoknak, akik később elfogták a repülőtéren. 

A klipben egy szövetségi rendőr beszélget a férfival a repülőgépen, majd látható, ahogy az utasok tapsa mellett kikísérik a repülőgépről. Rios elmondta, hogy a férfit egy rendőrőrsre szállították, hogy vallomást tegyen, de nem vették őrizetbe.

Nyitókép: annaclararios / Instagram

#Életmód#zaklatás#pornó#perverz#fénykép#repülőgép#influenszer

Címlapról ajánljuk