Életmód

Liz Hurley válaszolt arra a felvetésre, hogy ő vette el Harry herceg szüzességét

rtl.hurtl.hu

2022. december 17. 20:04

Merthogy volt egy ilyen pletyka is. 

Elizabeth Hurley modell és színésznő reagált azokra a vádakra, amelyek szerint ő vette el Harry herceg szüzességét, amikor az még tinédzser volt – írja a LadBible

Úgy tudni, hogy Harry herceg a jövőre, januárban megjelenő életrajzi regényében, a Spare-ben elárulja, hogy egyszer találkozott egy „gyönyörű, idősebb nővel” vidéken, aki elvette a szüzességét. Valamiért felmerült a pletyka, hogy Liz Hurley volt az a bizonyos nő, ám egy interjúban most megkérdezték tőle, hogy mit gondol az egészről. 

Amikor Hurley-nek szegezték a kérdést, egyébként nevetett a feltételezésen. „Nem! Nem én voltam. Nem vagyok bűnös. Hah! Egyáltalán nem rólam van szó” – válaszolta. 

A dolog érdekessége, hogy Harry felesége, Meghan Markle korábban, 2015-ben arról írt a blogján, hogy „lányosan belezúgott” Hurley-be, mert látta őt egy Versace ruhában, amelyet arany biztosítótűk tartottak össze. Ez persze még azelőtt volt, hogy találkozott volna Harryvel.

Harry herceg új könyve, a Spare 2013. január 10-én jelenik meg, és eddig soha nem hallott történeteket mesél el. Valószínűleg januárban többet megtudunk arról a bizonyos „idősebb nőről”. 

Nyitókép: Pablo Cuadra/WireImage

#Életmód#Liz Hurley#spare#harry herceg#szüzesség#meghan markle#királyi család

Címlapról ajánljuk