Életmód

Orgiát szerveznek az ukránok a nukleáris fenyegetésre válaszul

rtl.hurtl.hu

2022. október 6. 21:48

Ha Putyin megnyomná a piros gombot, az ukránok egy része már tudná, hová induljon. 

Az orgia népszerű bakancslistás tétel, és úgy tűnik, egy lehetséges nukleáris katasztrófa sok ukrán fantáziáját beindította, merthogy a háború sújtotta országban Vlagyimir Putyin fenyegetőzésére válaszul elkezdtek szervezni egyet – írja az Unilad

A poénos megküzdési stratégia egy netes esemény formájában szerveződik: a leendő résztvevőknek azt mondják, hogy támadás esetén induljanak el a megadott helyszínre, az orgiára. 

A potenciális orgiát a tervek szerint a főváros, Kijev külterületén, egy dombon tartják, és már több mint 15 000 ember jelezte, hogy részt vesz rajta. A Telegram-csatornán közzétett esemény a következő címet kapta: Orgia a Shchekavystsa-hegyen.

Ha az orgia létrejön, a résztvevők a kezükre rajzolt csíkokkal jelezhetik, milyen szexre vágynak. Egy helyi nő szerint az orgiaszervezés az ukránok jókedvét és általános optimizmusát tükrözi. „Ez a kétségbeesés ellentéte. Az emberek még a legrosszabb forgatókönyv esetén is keresnek valami jót. Erről szól az ukránok megaoptimizmusa” – mondta, egy férfi pedig hozzátette: az ukrán nép még a legrosszabb helyzetből is kihoz valami jót. „Ez egy kísérlet arra, hogy megmutassuk: minél jobban próbálnak megijeszteni minket, annál jobban átalakítjuk azt valami mássá”. 

Nyitókép: delectus / Getty Images 

#Életmód#orosz-ukrán háború#ukrajna#orgia#nukleáris fenyegetés#atombomba

Címlapról ajánljuk