Életmód

Lakatos Márk Puzsér Róbertnek: Mivel járultál hozzá ennek az országnak a kultúrájához a hosszú évek óta tartó fröcsögő, alpári, bunkó ordibálásodon kívül?

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 30. 15:07

Beindult a szájkarate. 

Lakatos Márk az elmúlt hónapokban számos közéleti kérdésben véleményt nyilvánított, és néhány közszereplővel kapcsolatban is elmondta a véleményét. Legutóbb Tóth Gabi egyik mondatára reagált, mely a Sztárban Sztár leszek műsorában hangzott el. Tóth Gabi egy versenyzőre azt mondta, hogy „ő legálisan a társadalom része”. Lakatos erre matyóbabának nevezte őt, majd kijelentette, hogy az énekesnőnek meg kell tanulnia beszélni, vagy legalábbis „el kéne rugdosni” őt az érettségiig – írja a Blikk

Puzsér Róber erre reagálva az Önkényes Mérvadó című műsorban ment neki Lakatos Márknak. 

„Én nem értem, hogy ez milyen világ már, ahol a stylist az, aki számon kéri az érettségit. Mi van? A stylist? Az, akinek minden tudománya, hogy a saját, nagyon rossz ízlését kvázi egy hivatalos öltözködési normának állítja be, és kvázi egy szaktudásnak tekinti azt, hogy ő így bevásárolgat, amit amúgy más csajok a szabadidejükben csinálnak… Arról van szó, hogy Lakatos Márk, aki eddig a kultúránkhoz semmi mást nem tett hozzá, mint nagyon-nagyon rossz ízléssel összeválogatott ruhadarabokat, most számon kéri a kultúrát, és most trendeket diktál, meg ízlést diktál” – mondta Puzsér, majd így folytatta:

Ő az, aki elmondja, hogy mik a normák, meg számon kéri az érettségit. Tudod, az az ember, aki tulajdonképpen abból él, ami másnak a szabadideje. Más azért dolgozik, hogy egy butikban elkölthesse azt a pénzt, amit keres. Lakatos Márk egy butikban elkölti azt a pénzt, amit kap, ezzel keresett egy csomó pénzt, amivel elmegy a butikba, és elkölti azt a pénzt, amit keres.

Lakatos Márknak sem kellett több, egy TikTok videóban üzent Puzsérnak.

„Robi babának elgurult a gyógyszere... A hosszú évek óta tartó, tébolyult, habzó szájú média ámokfutásod ismeretében egyáltalán nem lep meg, hogy olyan felszínesen nyúlsz az alanyaidhoz, mint ahogy ezt velem is tetted… Nem is kérem rajtad számon, hogy milyen iskolai végzettségeim vannak, hány felsőfokú nyelvvizsgám, mert nem is ez a lényeg, nem a diploma teszi az embert” – kezdte Lakatos Márk, ezután elsorolta, hogy az elmúlt 20 évben milyen tehetséges emberekkel és milyen fantasztikus műsorokban, darabokban dolgozhatott, illetve tervezhetett.

Ha a te bulváros megjelenéseidet nézzük, akkor te mi vagy? Mivel járultál hozzá ennek az országnak a kultúrájához a hosszú évek óta tartó fröcsögő, alpári, bunkó ordibálásodon kívül? Neked hogy van pofád egyáltalán jó és rossz ízlésről beszélni? Mi közöd van neked ehhez az egészhez, édesem?

– tette fel a kérdéseket, majd beszólt Puzsér külsejére is, egész pontosan azt mondta neki, hogy „azt tanácsolom, hogy még ilyen idős és ilyen borotválatlan fejjel is nyugodtan elkezdhet az ember érdeklődni, nyitni, információkat begyűjteni, és akkor nem mond olyan nagy baromságokat, mint amilyeneket te szoktál... Mindig érdemes tanulni, – innen kezdtük – még akkor is, ha az ember azt gondolja, nála van a Bölcsek köve. Puszi baba, imádlak!” – zárta le a hosszadalmas okfejtéseit.

#Életmód#puzsér róbert#lakatos márk#tóth gabi#érettségi#stylist

Címlapról ajánljuk