Életmód

A pénz nem boldogít, de a plasztikai műtét igen?

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 12. 13:44

Egy angol nő szerint a kettő majdnem ugyanaz.

16700 fontot, azaz több, mint 7,5 millió forintot költött egy angol nő plasztikai műtétekre, miután majdnem 90 kiló feleslegtől szabadult meg – írja a Sun. A Scarlet Black nevű nő hatalmas átalakuláson ment keresztül, és váltig állítja, hogy a pénz igenis boldogít – hiszen plasztikai műtéteket lehet belőle fizetni.

A nő korábban a gyorsételek rabja volt, és évi több, mint 3 millió forintot költött gyorskajára évente. Scarlet csaknem 160 kilósan feküdt kés alá, és egy gyomorműtét után súlyának közel felétől szabadult meg. A beavatkozást további műtétek követték, mígnem Scarlet elérte mai formáját.

TikTok videójában azt is megosztotta a követőivel, hogy összesen mennyit költött az átalakulására:


A videóban Scarlet felsorolja, hogy a gyomorműtéte után megműttette a karjait is, a hasát, valamint a hátán is végeztetett zsírleszívást. Kétszer tetettett be mellimplantátumot, és a combját is megműtette. A beavatkozások nem mindig voltak helyben elérhetőek, így a műtétek költsége mellé gyakran a repülőjegyek árát is fizetnie kellett. Több beavatkozásra kedvezmény is kapott, ha egyszerre végeztette el őket, így a végösszeg nagyjából 7,5 millió forintra tehető.

A TikTok sztár elmesélte, hogy mindig is duci gyerek volt, és az őt érő negatív kritikák hajszolták bele az evésbe, ami persze még több beszólást eredményezett, így belekerült egy ördögi körbe. 

„Ne hintázz a széken, mert eltörik alattad” – Scarletet folyamatosan bántották a súlya miatt.

Csak akkor tudatosodott benne, hogy valamit tennie kell, amikor már a hozzá közel állók is jelezték, hogy undorítónak találják, hogy mennyit eszik. 

„Az élet nagyszerű. Egy új ember lettem, és nem győzöm eléggé ajánlani ezt a műtétet bárkinek, aki a súlyával küszködik – az én életemet megváltoztatta. Most olyan ruhákat viselek, amiket sosem hittem volna, hogy felvehetek majd. Kifejezhetem önmagam, és többet mutathatok magamból.”

– mondta Scarlet.

A nő a TikTok oldalán rendszeresen oszt meg tartalmakat a fogyásáról, hogy azzal másokat is inspiráljon:


Nyitókép: Ronstik / Getty Images

#Életmód#plasztikai műtét#fogyás#beavatkozás#zsírleszívás#tiktok#költségek

Címlapról ajánljuk