Életmód

Farád lett idén Magyarország pornófővárosa, de sokan kerestek rá Azariah toitoi-os aktusára is

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 12. 11:21

A 2000 fő alatti lakosú Farádon imádják a pornót. 

Idén is elkészült az a Google trendkutatás, amely a magyar lakosság szexuális tartalmak iránti fogékonyságát vizsgálta, pontosabban azt, hogy tavaly nyár óta mely városokban mozgatták meg a lakosságot legjobban az erotikus tartalmak és kerestek rá a legtöbben a szex szóra.

Úgy tűnik a bezártság korszakán már túljutottak a nagyobb városokban élő, ledér izgalmakra vágyó társkeresők és könnyebben megtalálták a való életben a lehetőségeket a vágyaik kielégítésére, mert ezúttal a tízes listára szinte csak olyan települések kerültek fel, melyeknek 10 000 fő alatti a lakossága.

A tavalyi első helyezett Nagykőrös (ahol nagyjából tizenkétszer többen élnek, mint az idei győztes községben), ezúttal nem fért be a top tízbe. A legelőkelőbb helyen idén a mindössze 1895 lakosú Farád végzett. Tavaly nyár óta itt mozgatták meg a lakosságot legjobban az erotikus tartalmak és kerestek rá a legtöbben a szex szóra, 

így a Győr-Moson-Sopron megyei község lett az idei nyár pornófővárosa.

Az első három pornófogyasztó helyezett közé két alföldi város tudott felkapaszkodni, így az első helyezetten kívül Jászapáti és Jászkisér mutatta a legtöbb érdeklődést a felnőtt tartalmak iránt a kelet-magyarországi régióból. További érdekesség, hogy az elmúlt egy évben a bulvár tartalmak mozgatták meg legjobban a neten kutakodókat, így a szex szóhoz legsűrűbben társított kifejezések az Azariah és Ferenczi Kamilla videó volt.

A legszexéhesebb városok listájára még Sárbogárd, Dévaványa és Kecskéd került fel sereghajtóként. Budapest ezúttal sem fért bele a top tízbe. A kutatást végző Szexrandi.hu valószínűsíti, hogy a fővárosiak is szívesen merülnek el a netes erotikus tartalmakban, ugyanakkor több lehetőségük van kielégíteni a vágyaikat a való életben.

Farád egyébként nem az első vicces nevű város, ha ilyen kontextusról van szó. Az ausztriai Fucking település eldöntötte, hogy nevet cserél, megelégelve azt a kétes világhírt, amelyet elnevezése angol jelentése hozott neki. Bár a trágár kifejezéssel való véletlen egybeesés rengeteg turistát vonzott a faluba, a helyiek megunták, hogy köznevetség tárgya lettek. Na meg azt, hogy rendszeresen ellopják a település névtábláit.


Nyitókép: South_agency / Getty Images

#Életmód#pornófőváros#szex#pornó#farád

Címlapról ajánljuk