Életmód

„Jó kis hasizmok, Nicole Kidman, de ez a kétségbeesett erőfeszítés, hogy feleannyi idősnek tűnj, lealacsonyító”

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 28. 17:45

Keményen támadják Nicole Kidmant, mert 55 éves nőként a Perfect magazin címlapján pózolva irreális képet fest az öregedésről.

Nicole Kidman szerepel a Perfect magazin címlapján: az 55 éves színésznő kirobbanó formában, duzzadó izmokkal mutatja magát a lap által készített fotón.

A kép azonban nem tetszett mindenkinek. Yvonne Roberts szabadúszó újságíró a fenti címmel megjelent cikkében a Guardianen arról ír, hogy a középkorú Kidman pózolása irreális képet fest a többi nő számára az öregedésről, és olyan fizikumot, valamint életstílust reklámoz, ami a legtöbbek számára elérhetetlen. A cikkben utal arra is, hogy míg a színésznő arcizmai a sok botoxkezelésről már mozgásképtelenek, a testén található jól formált izmok nagyon is mozgékonyak, legalábbis ha lehet hinni a magazinban megjelent képnek, amelyen Kidman fordított plank pózt vesz fel.

A szerző kiemeli: becslések szerint heti ötször kell kondizni ahhoz, hogy az ember ötven év felett úgy nézhessen ki, mint Kidman most, és a drága szépészeti kezelések is sokat nyomnak a latba. Ennek a mutogatását pedig nem tartja túlságosan szolidárisnak.

Szerinte káros, hogy az emberek örök fiatalság után ácsingóznak, és nem hajlandók együtt élni a valós korukkal. A Kidman-féle attitűd ellentétét szerinte Judi Dench képviseli, aki szerinte sokkal bátrabban és kényelmesebben viseli magát, miközben nem próbálja eltitkolni a valós korát.

Betámadták Nicole Kidmant, mert túl jól néz ki egy címlapfotón

Nyitókép / fotó: Perfect

#Életmód#nicole kidman#címlap#fotó#testkép#öregedés#idő

Címlapról ajánljuk