Életmód

Lengyel miniszterelnök: Bulizzon csak Sanna Marin!

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 20. 13:13

Lengyel kollégája állt ki a finn miniszterelnök mellett.

Sanna Marin partivideói napok óta táplálják a híreket, és az ügyben most a lengyel miniszterelnök is megszólalt, miután egy sajtótájékoztatón a finn kollégája szórakozási szokásairól kérdezték – írja a hvg.hu.

A finn miniszterelnöknek minden oka megvolt arra, hogy ünnepeljen, hiszen Finnország csatlakozik a NATO-hoz – magyarázta Mateusz Morawiecki. 

Ha ebből az alkalomból Finnország miniszterelnöke egy kicsit több Finlandiát ivott, és ezért még táncolt is, abban nincs semmi szörnyűség

– támogatta kollégáját a lengyel miniszterelnök.

Mint arról az rtl.hu is beszámolt, a 36 éves finn kormányfő magyarázkodásra kényszerült, miután nyilvánosságra került egy házibuliban készült videó, amin finn hírességek (tévés és rádiós műsorvezetők, egy influenszer, egy youtuber, egy énekes és egy parlamenti képviselő) társaságában bulizik.

A finn ellenzék, majd a sajtóban megjelenő cikkek egy része szerint felmerült a gyanú, hogy Sanna Marin kábítószer hatása alatt állhatott. Támadni kezdték a finn történelem legfiatalabb kormányfőjét azzal is, hogy a buliban látott viselkedés nem méltó posztjához. Mindezek miatt Sanna Marin pénteken drogtesztet végeztetett magán, pedig korábban leszögezte, hogy semmi illegális nem történt a pár héttel korábban rendezett partin, ő maga csak alkoholt fogyasztott, és nem használt drogot.

Nyitókép: Nicolas Economou/NurPhoto via Getty Images

#Életmód#sanna marin#finnország#lengyel miniszterelnök#finn miniszterelnök#mateusz moraiwecki

Címlapról ajánljuk