Pumped Gabo is reagált a fakitermelésről szóló rendeletre: Gyereketek az ne legyen, mert meg fogunk dögleniA celeb csalódott, mert jól akarná érezni magát a hamarosan kezdődő Sziget fesztiválon, ehelyett ilyen hírekkel kell foglalkoznia.
Életmód

Pumped Gabo is reagált a fakitermelésről szóló rendeletre: Gyereketek az ne legyen, mert meg fogunk dögleni

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 9. 20:39

A celeb csalódott, mert jól akarná érezni magát a hamarosan kezdődő Sziget fesztiválon, ehelyett ilyen hírekkel kell foglalkoznia. 

Pumped Gabo nem rest hallatni a hangját, ha a természetvédelem ügyéről van szó, ennek megfelelően nemrég reagált a kormány fakitermelési döntésére is. 

Az, hogy én ilyen híreket kapok, az k*rvára nem oké. Kivágni a fákat, nemzeti parkokat, természetvédelmi területeket… Gyerekek, kettő dolgot mondok: gyereketek az ne legyen, és hogy meg fogunk dögleni… egy ilyen harminc-ötven év múlva. Én most bulizni megyek, holnap lesz a Sziget fesztivál, és én jól akarom érezni magam, és ezzel a témával kell foglalkoznom, érted? És tehetetlen vagyok, mert te is megnézed, hogy pénteken lesz egy tüntetés, de nem fogsz eljönni, mert leszarod. Gyereked ne legyen, meg fogunk dögleni

– közölte a celeb az Instagramon, és megosztotta a pénteki, a fakitermelés fokozásáról szóló rendelet elleni tüntetés Facebook-eseményét.

Nyitókép: Pumped Gabo / Instagram

#Életmód#pumped gabo#fakitermelés#kormányrendelet#fakivágás#tüntetés#rendelet

Címlapról ajánljuk