Életmód

Lakatos Márk: Nem tudok annyi Guccit magamra venni, hogy ne maradjak egy szánalmas kispályás az összes NER-es mellett

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 6. 13:19

De azért van benne valami közös Szijjártó Péterrel és Mészáros Lőrinccel. 

Az rtl.hu is beszámolt róla, hogy Bayer Zsolt kormánypárti publicista személyeskedő, sértegetéseket tartalmazó véleménycikkel reagált a Reggeli műsorvezetője, Lakatos Márk TikTok-videójára.

Ebben Lakatos Orbán Viktor miniszterelnök 2021-es szavait kérte számon az idei rezsiemelést. Júliusban derült ki, hogy átlagfogyasztás felett a jelenlegi áramár dupláját, míg a gáz esetében az ár hétszeresét fogják megfizettetni a lakossággal. 

Bayer mellett támadásba lendült a kormánypárti média is. A Bors a stylist luxuséletmódját, drága ruháit és utazásait kérte számon rajta, míg az Origo cikkének címében pedofilmentegőnek titulálta. A cikkekre az rtl.hu-nak adott interjúban reagált a stylist, ebben egyebek mellett arról beszélt, hogy semmilyen támadás nem fogja elbizonytalanítani abban, hogy hogyan éli az életét. 

Lakatos Márk most újabb videóban reagált, amelyben közölte: felvett egy Gucci-szemüveget, hogy legyen a kormánypárti lapoknak miről „témázgatnia”, de arra is rájött, hogy nem tud annyi Guccit felvenni, hogy ne maradjon egy szánalmas kispályás az összes NER-es fiú és lány mellett.

Lakatos arról is beszélt, hogy mélyen magába nézett, és rájött, hogy van benne valami közös Szijjártó Péterrel és Mészáros Lőrinccel. 

Ha engem meghív egy gazdag barátom egy magánrepülőre vagy egy jachtra, akkor rohadjak meg, én is elmegyek, mint a Peti, csak annyi van, hogy a végén én nem tudok mást ajánlani, mint mondjuk egy kis videókontentet vagy bármit, szóval tőlem nem lehet kérni ilyen korrupciógyanús, állami, tízmilliárdos mutyitendereket, amiktől az Európai Unióban így sugárban felokádnak, én ezt nem tudom prezentálni”

– mondta. 


Nyitókép: Fókusz

#Életmód#ner#origo

Címlapról ajánljuk