Meghan Markle hiába bajlódott az esküvői ruhájával, azért nem kapott segítséget egy katonától, mert előtte udvariatlan volt veleÚjabb részletek derültek ki Tom Bower botránykönyvéből.
Életmód

Meghan Markle hiába bajlódott az esküvői ruhájával, azért nem kapott segítséget egy katonától, mert előtte udvariatlan volt vele

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 1. 17:34

Újabb részletek derültek ki Tom Bower botránykönyvéből. 

Amikor Meghan Markle 2018 május 19-én megérkezett a Windsor-kastélyba, hogy hozzámenjen Harry herceghez, úgy tűnt, hosszú küzdelmet folytatott az esküvői ruhájával, miközben kiszállt az autóból. Tom Bower, a hercegi párról írt újabb botránykönyv szerzője szerint oka volt annak, hogy a Markle mellett álló katonai kísérő nem lépett oda, hogy segítsen a menyasszonynak – írja a Mirror

Az aznap készült felvételen látszik, hogy Markle fátyla kicsit összegabalyodott a járműben, és az egyik segéd – a Givenchy ruhatervezőjével, Clare Waight Kellerrel együtt – a segítségére sietett. Az a tiszt azonban, akinek az volt a feladata, hogy kinyissa az autó ajtaját, nem ajánlotta fel a segítségét. Tom Bower szerint mindez azért történt, mert Markle előző este durván beszélt a férfival, ő pedig azt gondolta: „oké, akkor ma nem fogok segíteni neked”. Bower állítólag nem magától a férfitól hallotta a történetet, hanem annak egy társától. 

A jelenet ide kattintva is látható:

Bower arról is beszélt, hogy Meghan és Harry előkelőbb helyeket szerettek volna a platinajubileumi ünnepségen, de a királynő úgy rendelkezett, hogy ez nem lehetséges.

Nyitókép: Aaron Chown - WPA Pool/Getty Images

#Életmód#meghan markle#esküvő#harry herceg#ruha#tom bower#botránykönyv

Címlapról ajánljuk