Életmód

Szándékosan elgázolták a meztelen bicikliseket

rtl.hurtl.hu

2022. július 7. 8:21

Egy brit házaspár tandemmel kerüli körbe a szigetországot, de nem mindenki örül nekik.

Az 52 éves Colin Unsworth és a 31 éves Sadie Tann azt gondolták, hogy a szúnyogok jelentik majd a legnagyobb kihívást, amikor meztelenül körbekerékpározzák Nagy-Britanniát, ám egy autós szándékosan elgázolta őket Skócia középső részén – írja a Daily Mail

A pár jótékonysági céllal indult útnak ruha nélkül egy tandemen, egy természetvédelmi szervezetnek gyűjtenek. Épp élőben közvetítették az útjukat az interneten, amikor egy autós elütötte őket, valaki ki is kiabált nekik a járműből. Colin Unsworth elmondta, hogy az autó először szembejött velük, majd megfordult, hogy elgázolja őket. Az első próbálkozást még ki tudták kerülni, a másodikat már nem.

Az útra esett pár horzsolásokkal és zúzódásokkal megúszta az esetet. A férfi azt mondta, örült, hogy nem lett nagyobb bajuk, de egész éjszaka nem tudott aludni az idegesség miatt. Elárulta azt is, hogy a skóciai törvények miatt nem tudták az egész utat meztelenül megtenni: bár a nyilvános meztelenkedés nem számít kifejezetten kihágásnak, de miután panasz érkezett rájuk, megkérték őket, hogy öltözzenek fel. Akkor is így tettek, amikor motoros fiatalok zaklatták őket.

A rendőrség nyomoz a szándékos gázolás miatt.

Nyitókép: Facebook / Free Wilders

 

#Életmód#meztelen#kerékpár#gázolás#egyesült királyság

Címlapról ajánljuk