Életmód

A BigMac és az Istenben való hit a hosszú élet titka egy 106 éves amerikai nő szerint

rtl.hurtl.hu

2022. január 11. 10:54

A szépnagymama szerint nem kell túlzásba vinni, hetente egy darab a híres szendvicsből már segít. 

Január első hétvégéjén ünnepelte 106. születésnapját az amerikai Philadelphia városában élő Dorothy Nedd, akivel a jeles alkalomból interjút készítette a helyi Fox29 televízió. A szépnagymama, akinek kilenc ükunokája is van, a beszámoló szerint „nagyon eleven” volt és boldogan várta a születésnapját.

Az idős nő a hosszú életet titkát is elárulta a televízió riporterének. Elsőnek erős istenhitét említette. Második helyen pedig nem más állt, mint a McDonald’s gyorsétteremlánc legismertebb burgere, a Big Mac.

A nő unokája, Zulema Nedd a Fox29-nek elmondta, hogy nagymamája rendszeresen elvitte templomba, és utána betértek egy mekibe, ahol a nő mindig BigMacet kért.

Nagyon sok ideje eszik BigMaceket.

Zulema Nedd elmondta, hogy a járvány kicsit megviselte a 106 éves nőt, aki csak videóhívásokon keresztül tudta tartani a kapcsolatot szeretteivel. Mint elmondta, a család minden egyes pénteken átment hozzá a járvány előtt, de ez most nem tudták megtenni, mert nem akarták kockáztatni az egészségét.

A születésnapján is óvatos ünneplést tartottak: a környéken élő emberek a ház előtt autós felvonulást tartottak, és dudálva köszöntötték fel 106. születésnapján.

Nyitókép: Fox29

#Életmód#Külföld#hosszú élet titka#bigmac#mcdonald's#egyesült államok

Címlapról ajánljuk