Kiút a cigánytelepről: „Éjszaka sokszor összerezzentem a sziréna hangjától, benne volt a pakliban, hogy értem is jöhetnek”Orsós Lajos, az RTL Magyarország munkatársa egy Somogy megyei kis falu cigánytelepén, mélyszegénységben nőtt fel. Az rtl.hu-n is látható videósorozatának nyitó részében felidézi, hogyan határozta meg fiatalkori éveit ez a környezet, milyen rossz döntéseket hozott, és miként halmozott fel több millió forintos tartozást a családjának. A folytatásban azt is elmeséli, hogyan tudta édesanyja és nővére segítségével elkerülni a börtönt, és megtalálni a helyét a világban.
Életmód

Kiút a cigánytelepről: „Éjszaka sokszor összerezzentem a sziréna hangjától, benne volt a pakliban, hogy értem is jöhetnek”

rtl.hurtl.hu

2022. január 8. 6:56

Orsós Lajos, az RTL Magyarország munkatársa egy Somogy megyei kis falu cigánytelepén, mélyszegénységben nőtt fel. Az rtl.hu-n is látható videósorozatának nyitó részében felidézi, hogyan határozta meg fiatalkori éveit ez a környezet, milyen rossz döntéseket hozott, és miként halmozott fel több millió forintos tartozást a családjának. A folytatásban azt is elmeséli, hogyan tudta édesanyja és nővére segítségével elkerülni a börtönt, és megtalálni a helyét a világban. 

Orsós Lajos Kiút a cigánytelepről című sorozatát a Youtube-on is nyomon követheti.

#Életmód#kiút a cigánytelepről#orsós lajos#videósorozat#mélyszegénység#döntések#Karrier#cigányság

Címlapról ajánljuk