Éjjel-Nappal Budapest

Toni és Dani óriási veszélybe kerülnek

rtl.hurtl.hu

2021. december 8. 21:50

Danit és Tonit üldözőbe veszik. Kíra bocsánatot kér Milántól. Vivi meglepő dolgot árul el Karolának.

Toni szeretné elmondani Daninak, hogy lefeküdt Kornéllal, de nem éri el barátját. Elmegy Dani lakására, ahol Robi és a bandája földhöz szorítva fenyegetik meg a fiút. Miután Lara bátyja és haverjai elmennek, a fiatalok úgy döntenek, hogy bizonyítékot szereznek a veszélyes társaság piszkos ügyeiről és átadják őket a rendőrségnek. Még aznap éjjel beosonnak a banda törzshelyére, de egy szerencsétlen telefonhívás lebuktatja őket.

Karesz és legjobb barátja pasis napot tartanak, ezért sorra járják a bárokat és igyekeznek megfeledkezni Milán szerelmi csalódásáról. Az utolsó szórakozóhelyen Karesz ráveszi barátját egy karaoke fellépésre, de a dal közepén váratlanul felbukkan Kíra és Tivadar. Mikor a két fiú hazaindul, Kíra felrohan a színpadra és egy dallal kér bocsánatot Milántól:
 


Karola kora reggel összekap Vivivel, amiért Farkas miatt kihagyta az esti fellépést. Később megnyugtatja Vivit, hogy semmit sem érez Farkas iránt, csupán a csalódástól szeretné megmenteni a lányt. Vivi végül bevallja barátnőjének, hogy szerelmes a férfibe.

 

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

#Éjjel-Nappal Budapest#toni#dani#kira#milán#karesz#vivi#karola#farkas

Címlapról ajánljuk