Éjjel-Nappal Budapest

Laura Evelinnek: „Pokollá fogom tenni az életed…”

rtl.hurtl.hu

2019. május 24. 22:40

Laura randira ment Matyival, hogy elfelejtse Dávidot. Milán kihívta egy versenyre Krisztát. Joe és Dávid problémába ütköztek a fitneszteremben. 

Laurának már kora reggel az agyára megy Evelin és Dávid boldogsága. Niki jó szándékú tanácsa, hogy tekintsen inkább a jövőbe, sem tudja kibillenteni rosszkedvéből. Mikor aztán összefut Matyival, aki folytatja az udvarlást, mégiscsak úrrá lesz a frusztrációján, és belemegy, hogy randizzanak. Matyi egy szexi fotózással lepi meg, ami annyira hízeleg a lánynak, hogy végül lefekszik vele.
 


Milán versenyt javasolt Krisztának, hogy így döntsék el, ki a jobb sofőr kettejük közül, és hogy ki kapja a munkát Péter cégénél. De mikor már majdnem célba ér, meg kell állnia, hogy megmentsen egy ájult járókelőt. Elveszítette a versenyt, de mikor elmeséli Péternek, mi történt, az nem hisz neki, és Krisztának adja az állást. Milán mélyen csalódott, de aztán megkapja méltó jutalmát, mikor a járókelő családtagja jelentkezik Péternél.
 


A táncoktató, akit Dávid szerzett a DJ Sport Fitnesz első órájára, használhatatlannak bizonyul, ezért Joe kirúgja. Kínjukban Joe és Dávid próbálják megmenteni az órát, ami csúfos kudarcba fullad. Mikor Evelin véletlenül beállít, Dávid kétségbeesve kéri, hogy mentse meg az órát, és könyörög neki, hogy segítsen. Evelin a kreativitásával megmenti a helyzetet.
 

#Éjjel-Nappal Budapest#laura#randi#evelin#dávid#zumba#taxi#vizsga

Címlapról ajánljuk