KERESÉS search-close

zumba

13 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "zumba"

Dávid félmeztelen teste sem mentette meg a fitneszterem első zumba óráját

Dávidnak és Joe-nek rögtönöznie kellett, amikor a frissen felbérelt zumba oktatót haza kellett küldeniük…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Laura Evelinnek: „Pokollá fogom tenni az életed…”

Laura randira ment Matyival, hogy elfelejtse Dávidot. Milán kihívta egy versenyre Krisztát. Joe és Dávid problémába ütköztek a fitneszteremben. 

ÖRÖMÜNNEP: Zumbát lejtettek a győri kézis csajok

Történelmet írtak a kézis lányok: a Győri ETO megnyerte a Bajnokok ligáját és ezzel címet is védett, ami még soha senkinek nem sikerült, amióta bevezették a Final Fourt. Mutatjuk az ünneplés perceit, a lányok zumba táncát és Görbicz Anita szülinapi köszöntését!

Katus Attila közelebbről is megismerkedett a zumbával

Laci Katus Attila legnagyobb rajongójának tartja magát, ráadásul egy fellépés során a fitneszguru felhívta a férfit magához a színpadra. Laci most vissza szeretné adni az akkor átélt élményt, és egy nem mindennapi zumba órával készült Attilának.

Hűha! Anikó megizzadt a stúdióban

Erzsébet a táncban találta meg a boldogságot, ráadásul jelenleg ő a legidősebb zumba oktató Magyarországon. A hölgy nemcsak a férjét, Lászlót szeretné rávenni a zumbára, de Anikót is táncra perdítette!

Maricely és Ampi tánccal ünnepelték a főzés végét

Mivel Maricely időben befejezte a főzést, rögtön ünnepelni támadt kedve. Szerencsére Bence és Ampi szívesen csatlakoztak a lányhoz, így hárman buliztak Michel Teló legnagyobb slágerére.

Dávidék futás helyett zumbával égetik a zsírt

Dávid, Joci és Bálint lementek a terembe, hogy sportoljanak egy kicsit, és persze becserkésszék legújabb "áldozataikat." A nőcsábász Bálint hamar észrevette, hogy a hölgyek valamilyen órára sietnek, így a srácok is beálltak zumbázni. Dávidnak annyira megtetszett ez a latin ritmusokra épülő mozgásforma, hogy otthon is táncra perdült.

30 millió kalóriát égettek el


szerző:
2015.06.28. 18:55
30 millió kalóriát égettek el

Húszezer ember körülbelül 30 millió kalóriát égetett el szombat este a második Mozgás Éjszakáján. Volt Zumba a Hősök terén, sárkányhajózás a városligeti tavon, és salsa a Felvonulási téren. A világon egyedülálló rendezvényen 16 sportág közül választhattak a sportkedvelők.

A Bazilika előtt rázták


szerző:
2015.03.28. 18:45
A Bazilika előtt rázták

Rendhagyó zumba órát tartottak pénteken a Szent István Bazilika előtti téren. Az eseményen a hideg és a szél ellenére több százan táncoltak együtt. Az este 8 órától meghirdetett mulatságot a Táncolj bárhol világkezdeményezés keretében szervezték. A Híradónk által megkérdezett legfiatalabb és legidősebb résztvevő között 71 év volt a korkülönbség.

EGYSZERRE RISZÁLTÁK: Táncolj bárhol!

A Dance Anywhere programot 10 éve rendezték meg először. Azóta Japántól kezdve Milánón keresztül egészen San Franciscóig rengeteg ember csatlakozott hozzá. Rendhagyó zumba órát tartottak pénteken a Szent István Bazilika előtti téren. Az eseményen a hideg és a szél ellenére több százan táncoltak együtt.

Az öt leggyakoribb testi hiba


szerző:
2015.01.22. 18:00
Az öt leggyakoribb testi hiba

Nem kérdés, a nők nagy része nem elégedett valamelyik testrészével. De vajon melyik az 5 leggyakoribb testi hiba? Dr. Tóth amellett, hogy kideríti, hogy melyek ezek, megoldásokat is kínál a problémákra.
 

Reggeli 11-07-11


szerző:
2011.07.11. 08:35
Reggeli 11-07-11

Egyéjszakás kalandokról, zumba őrületről és persze Hajdu Steve kedvenc ételeiről is szó esett a mai Reggeliben.

Kultur Bridge fesztivál Budapesten

Táncelőadás, vásárlók éjszakája, zumbaparti és koncertek szórakoztatják az érdeklődőket péntektől vasárnapig Budapesten.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való