Éjjel-Nappal Budapest

Joe elszökött a tárgyalása elől?

rtl.hurtl.hu

2019. február 12. 21:30

Joe újra összetalálkozott Barbival. Erikának szembe kellett néznie a múltjával. Mesi meglepő ajánlatot kapott.

Az optimista Joe reggel bízik abban, hogy ejteni fogják a vádakat ellene azok után, hogy Janit letartóztatták. De kiderül, hogy Janinak bombabiztos alibije van és megint Joe az első számú gyanúsított. Joe kétségbeesésében elmenekül a lakásból. Legnagyobb meglepetésére Barbival találkozik, aki azért jött, hogy támogatást nyújtson neki, de amikor Joe összefut Tamarával, Barbi inkább elmegy. Joe Barbi után szalad, majd ketten beülnek egy bárba, ahol Barbi megpróbál lelket önteni Joe-ba. Miután azonban ez nem sikerül, Joe elszáguld egy barátja kocsijával, és mindenki úgy gondolja, hogy el akar szökni a tárgyalás elől.
 


Erika teljesen kiborul, amikor reggel váratlanul kap egy hívást a múltjából, de nem veszi fel a telefont. Később Orsi jelenik meg a próbateremben Erika exével, Boldizsárral. Végül Orsi az, aki rá tudja beszélni Erikát arra, hogy adjon öt percet a fiúnak. A Boldizsárral való beszélgetés közben felszínre törnek Erika elfojtott érzései: hogy milyen nagy szerelem volt, de mennyire fájt neki az, hogy Boldizsár a kábítószerfüggésével tönkretette önmagát és a kapcsolatukat is.
 


Mesi nagyon ki van borulva, hogy a fiúk nem értékelik a segítőkészségét. Később, amikor Mesi épp kisegíti Milánt, és elmegy egy fotózás helyszínére, zavarba jön, mert modellnek hiszik őt is. Később Mesi nagyon dühös lesz, amikor Milán magával hozza a fotóst a lakóhajóra, aki megkéri Mesit, hogy húzza őt ki a csávából, és modellként ugorjon be. Mesi meginog, mivel a pénzből tudna egy új babakocsit venni Tedinek, ezért elfogadja a munkát, ráadásul a végén még jól is érzi magát.
 

#Éjjel-Nappal Budapest#barbi#tárgyalás#erika#ex-barát#mesi#modell#fotózás

Címlapról ajánljuk