Éjjel-Nappal Budapest

Már csak ötmillió hiányzik Joe óvadékához

rtl.hurtl.hu

2019. január 18. 21:20

Joe kórházba került. Tamás orvoshoz ment a problémájával. Milán meglepődik, amikor kiderül, hogy valaki ellopta a futárszolgálatuk ötletét.

Tamara kétségbeesik, amikor megtudja, Joe-t csúnyán megverték a börtönben és most kórházban fekszik. Felspannolja magát, hogy gyorsan találjon egy vevőt a műhelyre és Barna segítségében reménykedik. Barna talált egy motoros csapatot, akik műhelyt keresnek, ahol szerelhetnek. Tamara Evelinnel az oldalán beveti magát, hogy vonzóvá tegye a műhelyt a fiúk számára, akik végül tényleg meg akarják venni azt, ám az elképzeltnél alacsonyabb árért. Tamara kialkuszik egy 25 milliós vételárat, és magabiztosan elhatározza, hogy valahogy a maradék ötmilliót is megszerzi.
 


Tamás reggel pánikol, mert Szofi ragaszkodik ahhoz, hogy elmenjenek orvoshoz. A doktornő gyorsan megnyugtatja: Tamásnak nem rosszindulatú daganata van, azonban még így is meg kell őt műteni. Tamás pánikba esik, amikor tudomást szerez róla, a műtét egyik kockázata az, hogy terméketlenné is válhat. Tamás bepánikol, majd ezt követően Szofival is összeveszik.
 


Milán és Győző nem akarnak hinni a szemüknek, amikor felbukkan egy konkurens vállalkozás, aki lenyúlta tőlük az Emergency futár ötletét. A fiúk elszántan hadat üzennek a konkurens üzletet vezető lányoknak. Később Milánék megörülnek, amikor úgy tűnik, hogy a lányok feladják és meglepetésükre még egy italra is meghívják őket italra. Ám a lányok egy nagy adag potencianövelőt kevernek a srácok italába. A fiúk bosszúból elrabolják a lányok autóját és a kutyájukat, a diadal azonban nem tart sokáig, mert este Milán kénytelen kicserélni a kutyát és az autót is a „túszul ejtett” Győzőre, aki engedte a lányoknak, hogy elfogják, mivel remélte, hogy így összejöhet az egyikükkel egy forró randi.
 

#Éjjel-Nappal Budapest#betegség#műtét#orvos#eladás#alku#evelin#üzlet

Címlapról ajánljuk