Éjjel-Nappal Budapest

Joe önmaga árnyéka lett a börtönben

rtl.hurtl.hu

2018. december 12. 21:40

Evelin és Gábor meglátogatták Joe-t. Tamás nyomozni kezdett Isabel után. Roland ultimátumot adott Borinak.

Evelinnek a lakótársai támogatásával reggel sikerül meggyőznie Gábort arról, hogy együtt és barátságban menjenek be a börtönbe meglátogatni Joe-t. Evelint a börtönben sokkolja, mennyire szenved Joe a letartóztatásban. Evelin igyekszik összeszedni magát, bár égeti a nyelvét a kérdés, hogy Joe ölte – e meg Ádámot. Végül Evelin nem tudja megállni, hogy fel ne tegye a kérdést Joe-nak, aki erre mélységesen megbántva elküldi Evelint a látogatószobából.
 


Miután Bécy még mindig depis Isabel eltűnése miatt, Tamás úgy dönt, hogy nyomozni fog Isabel után. Elmegy a tánciskolába, hogy megkérdezze, tudnak-e valamit Isabelről. A táncosok beigazolják Tamásnak azt, amitől tartottak, Isabel egy csaló! Mikor Tamás hazamegy, otthon találja Bécyt, aki Isabel után akar indulni. Tamás nem akarja, hogy Bécy csalódjon, és elmondja neki, hogy Isabel átverte őt.
 


Bori elhatározta, hogy Ákossal együtt elhagyja a várost, amit Roland nem akar tudomásul venni, és ad még egy utolsó esélyt magának, hogy vissza tudja szerezni Borit. Roland feltesz mindent egy lapra, és ultimátumot ad Borinak: Ma éjfélkor várni fogja a Lánchídon. Ha Bori ott lesz, akkor összeházasodnak, ha nem, akkor köztük örökre vége mindennek. Borinak, akinek igazság szerint örülnie kéne, hogy Roland képes elengedni őt, eltöpreng.
 

#Éjjel-Nappal Budapest#evelin#gábor#börtön#isabel#házasság#eljegyzés#bécy#megcsalás#roland#bori

Címlapról ajánljuk