Éjjel-Nappal Budapest

Orsit kirúghatják az iskolából?

rtl.hurtl.hu

2018. szeptember 28. 22:00

Orsinak problémái akadtak az iskolában. Karesz aggódni kezdett Liliért. Tamás bizonyítani akart.

Orsit reggel iskolába menet letámadják az osztálytársai a tegnap történtek miatt. A kezdeti atrocitás után az egész napja egy rémálom. Ám valamivel később az anyja újra megjelenik az iskolában, ami után még jobban kibukik. Délután a tanári értekezleten eldobja magától az utolsó esélyt, amit tanárai felkínálnak neki és kijelenti, hogy nem érdekli az iskola. Orsi este azt hazudja Joe-nak, hogy tanárai nem voltak hajlandók megbocsátani, így kirúgták.
 


Kareszt megnyugvással tölti el, hogy Lili a babaváró buli óta új erővel töltődött fel, és Dani lelépése óta most először tud pozitívan nézni a jövő elé. Vidáman és pozitívan tekint a hasáról készült gipszlenyomatra is, ami a barátai gondoskodását és a hamarosan megszülető kisbabát jelképezi. Milán és Karesz azonban egy szerencsétlen pillanatban tönkreteszi ezt, így pánik lesz úrrá rajtuk, mert Karesz attól tart, hogy Lili ezt valami rossz ómennek fogja tartani, és megint úrrá lesz rajra a depresszió.
 


Tamás reggel Szofival akar skypeolni, de a kapcsolat sehogyan sem akar összejönni. Mikor Marci azzal húzza, hogy Szofi nélkül egy rakás szerencsétlenségnek tűnik, feltétlenül megakarja mutatni az ellenkezőjét. Belemegy abba, hogy Marcival részt vegyen a haverjai parkour edzésén, ami közben mindkét karja megsérül.
 

#Éjjel-Nappal Budapest#orsi#iskola#bullying#lili#baleset#sérülés

Címlapról ajánljuk