Éjjel-Nappal Budapest

Joe Lalinak: „Tűnjetek el, gyűlöllek benneteket!”

rtl.hurtl.hu

2018. május 2. 23:00

Lali bajba keveredett a faluban. Roland és Bori egy sérült kisállatról gondoskodtak. Levente felfedte az igazi arcát Laurának.

Lali, Joe falujának főtéren könnyített magán, ami miatt összebalhézott két falubelivel. Később aztán kiderült, hogy az egyikük a polgármester, a másikuk pedig, az a férfi, akitől Joe meg akarja venni az ingatlant. Joe egy kertipartival próbálta jóvá tenni a dolgot, de Lali elhatározta, hogy tönkre teszi a partit. Lali tetteinek azonban majdnem halálos következménye lett…

Rolandnak sürgősen Londonba kell utaznia, ám közbejött valami. Egy sérült állatot találtak, és úgy döntöttek, hogy elviszik az állatorvoshoz. Az orvosnál aztán elpusztult a macska, amitől Bori teljesen padlóra került. Roland úgy döntött, inkább barátnője mellett marad, és együtt eltemették a kisállatot.

Laura és Evelin kénytelenek voltak megállapítani, hogy a villa ahol megszálltak, nem Leventéé, hanem a szüleié. Levi még időben megakadályozta, hogy szülei kidobják a lányokat, majd amikor Laura elment zuhanyozni, Levente erőszakoskodni kezdett vele. Evelin kimentette barátnőjét, kétségbeesésükben pedig megint Gábornál kerestek szállást.

#Éjjel-Nappal Budapest#énb#gábor#falu#fulladás#alkohol#részeg#bori#roland#állat#macska#levente#erőszak#laura#evelin

Címlapról ajánljuk