Éjjel-Nappal Budapest

Teó leitatta a saját fiát

rtl.hurtl.hu

2018. január 10. 20:30

Teót meglátogatta fia, Marci. Niki bajba került Lali miatt. Rolandnak problémái voltak a nyilvános érzelemkifejezéssel.

Teó borzasztóan boldog volt, amikor hirtelen megjelent nála a fia, Marci. Szofi azonban aggódott, mert úgy gondolta, hogy a fiúnak problémái vannak az iskolában. Amikor Teó ex-felesége telefonált, kiderült, hogy Szofinak volt igaza: Marci elszökött otthonról a féléves dolgozatai előtt. Teó azonban nem vette komolyan a dolgot, sőt elment bulizni a fiával, aki megpróbált neki megnyílni. A férfi képtelen volt mit kezdeni ezzel, és elhessegette a témát, majd addig itatta a fiát, míg az el nem hányta magát. Ezek után Tamara és Szofi durván kiosztották Teót, amiért ennyire felelőtlen apaként viselkedett.

Niki és Evelin közösen jelentkeztek pincérnőnek. Miután megszerezték a munkát, Niki teljesen beleszeretett egy méregdrága ruhába, Lali tanácsára pedig meg is vette, hogy hordja egy kis ideig, majd visszavigye a boltba, így megkerülve a vásárlást. Niki azonban egész nap azon idegeskedett, hogy mi lesz a felsővel…

Bori jót mulatott Rolandon, amiért a fiú nem bírta a nyilvános ölelkezést. Dávid és a klub táncoslányai azonban elültették a bogarat a fülében arról, hogy Roland mennyire lekezelően beszélt róla korábban, és hogy nem való neki egy kapcsolat. Szemrehányást tett Rolandnak, hogy cikinek tartja, mire a fiú száján kicsúszott, hogy ne akarja nyilvános turbékolásra kényszeríteni.

#Éjjel-Nappal Budapest#énb#szofi#család#gyerek#niki#totó#roland#bori#dávid#szerelem#vita#ruha#adósság#pénz

Címlapról ajánljuk