Éjjel-Nappal Budapest

Tamás hazudott apja kilétéről?

rtl.hurtl.hu

2018. január 3. 19:30

Tamás megkapta a teszt eredményét. Milánt átverték. Lali megérkezett Budapestre.

Tamás feszülten várta az apasági teszt eredményét, Remélte, hogy pozitív lesz a teszt és Ádám az apja. De mikor végre megjött az eredmény, Tamás megijedt. Széttépte a levelet, és kijelentette, hogy Ádám az apja. A szüleinek azt hazudta, hogy a teszt pozitív volt, ettől ők rettentően boldogok voltak, és megkönnyebbülten elutaztak. Mire eljött az este, Tamás bizonyosságot akart, ezért kivette a széttépett levelet a szemetesből, és ujjongva látta, hogy az eredmény tényleg pozitív.

Milán Ayseval töltötte az éjszakát, és a mennyekben érezte magát. Ayse még a telefonszámát is megadta, úgy tűnt, minden a legnagyobb rendben. A szám azonban hamis volt, Milán pedig elkezdett utánajárni a lány igazi elérhetőségének. Este Ayse jelentkezett és megbeszéltek egy randit a lakóhajón. Milán borzasztóan boldog volt, ám kiderült, hogy ez csak Ági bosszúja volt, mert Milán beárulta őt a szüleinél, hogy bulizni volt.

Lali megérkezett Budapestre, de a hazatérése problémásan indult. Hatalmas egész napos pótszilvesztert akart tartani, de senki nem akart vele bulizni, ráadásul Orsival is összeveszett. Lali a fejébe vette, hogy újra összehozza Joe-t és Tamarát, ami nem várt bonyodalmakhoz vezetett.

#Éjjel-Nappal Budapest#énb#szofi#átverés#hazatérés#szülők#család#teszt

Címlapról ajánljuk