Éjjel-Nappal Budapest

Joe még érez valamit Tamara iránt?

rtl.hurtl.hu

2017. november 21. 21:05

Joe megpróbálta távoltartani Tamarát Teótól. Karola lesújtó híreket kapott a kezéről. Karesz és Milán szülinapot szerveztek.

Joe annyira féltette Tamarát Teótól, hogy felkereste a lányt, és óva intette a nagyképű macsótól. A figyelmeztetés teljesen felzaklatta Tamarát, Joe pedig a pillanat hevében megcsókolta a lányt, aki ezután ijedten elmenekült. A történtek után Tami azon tépelődött, hogy vajon Joe érez-e még valamit iránta, eközben Joey ugyanezt próbálta tagadni Zoénak.

Bori és Karola együtt mentek el egy specialistához, hogy megvizsgáltassák Karola kezeit. Az orvos lesújtó diagnózist közölt a lánnyal, aki ezután Borin vezette le a haragját. Később aztán a tetoválószalonban Krisztián újra lelket öntött belé.

Karesz és Milán új megbízást kaptak: egy kislány nyolcadik születésnapját kellett megszervezniük. Amikor azonban találkoztak a lánnyal, rájöttek, hogy félreértették a megrendelő apukát, Fióna ugyanis nem nyolc, hanem tizennyolc éves lesz. A srácoknak improvizálniuk kellett valamit, ezért megkérték barátjukat, Puskás Petit, hogy lépjen fel az együttesével a szülinapon.

#Éjjel-Nappal Budapest#énb#szülinap#puskás-dallos peti#bori#kéz#orvos

Címlapról ajánljuk