Éjjel-Nappal Budapest

Előző rész (2017. augusztus 14.)

rtl.hurtl.hu

2017. augusztus 14. 20:55

Zoé leteremti Totót az idióta viselkedése miatt. Kíra nem akarja, hogy bármi köze legyen Milánhoz, és elköltözik a lakóhajóról. Reggel Tamás és Lali összevesznek, Laller pedig bosszút eküszik.

Zoé reggel hiába próbálja meg megbeszélni a dolgokat Gáborral, majd a testvére arra kényszeríti őt, hogy elkísérje őt egy menő underground hangstúdióba. Zoé döbbenetére a fiú nagy szájának köszönhetően ő és Totó egy kellemetlen helyzetbe kerülnek. Két utcagyerek körbeveszi az autót, amiben ülnek és kicsalják Totóból a fiú vadonatúj cipőjét. Zoé mobilon segítséget kér Gábortól, aki először erről nem akar tudomást venni, ám a végén mégis kiszabadítja Zoét és Totót a nehéz helyzetükből. Zoé leteremti Totót az idióta viselkedése miatt és azt is eléri, hogy beszélgessenek Gáborral és barátilag kibéküljenek.

 

 

Milán reggel elhatározta, hogy le fogja beszélni Kírát arról, hogy hozzámenjen Bécyhez, ezért kilopódzik a lakóhajóról. Ám Kíra kedvéért Milán nem használja ki az alkalmat arra, hogy beszámoljon a szerelmes éjszakájukról Kírával Bécynek. Ezután Milán mindent megtesz, hogy elterelje a figyelmét, de semmi sem segít és végül Bécy elé áll és elárulja, hogy lefeküdt Kírával. Azonban Bécy Milán egy szavát sem hiszi el és kineveti a fiút. Leforrázva és tanácstalanul Milán visszatér a lakóhajóra, ahol egy pillanatra Kíra is felbukkan. Kíra nem akarja, hogy bármi köze legyen Milánhoz és elköltözik a lakóhajóról. Milán kétségbeesetten magára marad.

 

 

Reggel Tamás és Lali összevesznek, és Lalinak Tamás miatt újra ki kell takarítani a lakást. Tamás és Paula a nap folyamán egy kis apróság miatt összevesznek, ám mindketten tagadják, hogy ők lennének a hibásak a vita kialakulásáért. Végül rájönnek, hogy honnan fúj a szél: Lali bosszúból kijátssza egymás ellen Tamást és Paulát, hogy így növelje a vitalistájukat. Tamás és Paula összetartanak és megfizetnek ezért Lalinak… hogy aztán mégis egy újabb vitát robbantsanak ki. 15. strigula!

 

#Éjjel-Nappal Budapest#rtl#RTL Klub#zoé#totó#viselkedés#gábor#kira#költözés#lakóhajó#veszekedés#énb

Címlapról ajánljuk