Éjjel-Nappal Budapest

Előző rész (2017. július 04.)

rtl.hurtl.hu

2017. július 4. 20:45

Alexa reggel meglát Kristóf telefonján egy SMS-t, ami miatt gyanút fog, hogy Kristóf valakivel kavar. Gréti megpróbálja felvidítani a frusztrált Danit. Lali Zoé tudta nélkül reklámfigurának használja a lányt. 

Alexa reggel meglát Kristóf telefonján egy SMS-t, ami miatt gyanút fog, hogy Kristóf valakivel kavar. Nem hagyja nyugodni a gondolat, és Barbi és Paula bíztatására odamegy a találkozóra. Amikor Kristófot egy gyönyörű nővel félreérthető helyzetben találja a kávézóban, kiborul és szó nélkül le akar lépni, de Kristóf észreveszi, és odahívja az asztalukhoz. Kiderül, hogy Kristóf egy grafikus barátnőjével éppen Alexa lemezborítóján dolgozik. Alexa meghatódik, de továbbra is kétségei vannak afelől, hogy mit is akar tőle Kristóf. Barbival és Paulával azt sütik ki, hogy Alexa készüljön egy romantikus meglepetéssel Kristóf számára. Alexa egy dunaparti étterembe foglal kettőjüknek asztalt estére, hogy meghálálja Kristóf munkáját. De Kristófnak bűzlik az egész és egyértelművé teszi Alexa számára, hogy ami közöttük van az nem kapcsolat, és nem is lesz az soha.

 

Amikor Gréti megpróbálja felvidítani a frusztrált Danit, akaratlanul is túl sokat kockáztat. Ugyanis Bori Bécy tudta nélkül „vette kölcsön” a férfi kocsiját, amivel Gréti elrabolja Danit egy kis kocsikázásra. Amikor Gréti a Danival a kocsiban töltött pásztorórájuk után az autóban felejti a dzsekijét Gréti már az állását félti. Ám Bécy nem rúgja ki Grétit, hanem kihasználva az alkalmat a drága anyagú dzsekit odaajándékozza a szeretőjének, és csak figyelmeztetésben részesíti Grétit. A lány megkönnyebbül, hogy könnyen megúszta a dolgot és Dani is boldog.

 

 

Amikor Lali Zoé tudta nélkül reklámfigurának használja a lányt, hogy a potencia italát eladja, a lány ezt egyáltalán nem találja viccesnek és bosszút áll. Lali mérges lesz és megdöbben, amikor egy nem túl előnyös pózban látja viszont magát a plakáton, de a bosszú megtette hatását: Lali kénytelen belátni, hogy túl messzire ment, de meglepő módon Zoé megértőnek bizonyul Lali apjával kapcsolatos problémájával szemben.

 

 

#Éjjel-Nappal Budapest#rtl#RTL Klub#alexa#sms#gréti#dani#zoé#énb

Címlapról ajánljuk