Éjjel-Nappal Budapest

Roland csapdába csalja Danit, és véghezviszi bosszúját

rtl.hurtl.hu

2017. május 25. 21:20

Miután Gréti azt javasolta, hogy vegyék fel Danit üzletvezetőnek a Voilába, Roland totál kiborult. Később elnézést kért a viselkedése miatt, és rábeszélte Danit, hogy este igyanak meg néhány italt...

Gréti és Roland reggel hazaértek a melóból, és Gréti azt javasolta, hogy vegyék fel Danit üzletvezetőnek a Voilába. Bár Dani nem volt biztos abban, hogy ez jó ötlet, végül beleegyezett, Roland pedig nagyon kiakadt, és féltékenységi jelenetet rendezett.

 

 

 

Roland újra megpróbálta megzsarolni Borit, de a lány hajthatatlan volt. Esze ágában sem volt segíteni Rolandnak, ezért Roland úgy döntött, egyedül veszi fel a harcot Dani ellen.

Később Roland Danival és Grétával együtt elment Endréhez, és a Voilá felújításáról beszéltek. Roland elnézést kért tőlük, és beismerte, hogy nagyon hülyén viselkedett reggel. Bevallotta, hogy Gréti iránt még mindig gyengéd érzelmeket táplál, és nehesen viseli kettejük turbékolását. Miután békejobbot nyújtott, elhívta Danit sörözni, a srác pedig némi teketóriázás után igent mondott.

 

 

 

Roland hívott egy kis erősítést, és megkérte egy régi ismerősét, hogy némi pénzért cserébe csábítsa el Danit. Roland örömére nem is egy, hanem két lány érkezett, és felvázolta nekik a tervet. Dani és Roland összefutottak egy bárba, és sörözni kezdtek. Roland aztán csajozni kezdett, és megkérte a "felbérelt" lányokat, hogy csatlakozzon hozzájuk.

Móni és Brigi tökéletesen játszották a szerepüket, Dani pedig durván berúgott. A részeg srác le akart lépni, de Roland marasztalta őt, Móni pedig felhívta őket a lakásába. Amíg Dani elment mosdóba, Roland megígérte Móninak, hogyha sikerül felhívnia Danit a lakásába, megkapja a pénzét. Bár Dani sokáig ellenkezett, a csajozógép Rolandnak sikerült meggyőznie Danit, hogy mondjanak igent a meghívásra.

Dani nem akart ünneprontó lenni, így Rolanddal tartott a lányok lakásába. A srác annyira berúgott, hogy alig tudott beszélni, és bármennyire le akart lépni, Roland nem hagyta. Egy újabb feles után Dani totál kidőlt, Roland pedig végre meg tudta valósítani a bosszúját.

 

#Éjjel-Nappal Budapest#roland#dani#énb#terv#bosszú#gréti#csapda#buli#pia

Címlapról ajánljuk