Éjjel-Nappal Budapest

Ramóna valóra váltotta Barbi és Joe legnagyobb álmát

rtl.hurtl.hu

2017. április 18. 21:55

Barbi és Joe nagyon boldogok voltak, hogy Míra egészségesen jött a világra, és örömük csak fokozódott, mikor Ramóna aláírta az újszülött kislány örökbeadási szerződését...

Barbi és Joe reggel a kórházba siettek, hogy meglátogassák Ramit és a kisbabát. Kiderült, hogy a kislány makk egészséges, és már a kezdeti sárgasága is elmúlt. A doktornő elmondta, hogy már ma hazavihetik Mírát, Barbi pedig egyből a kezébe vette a gyermeket.

 

 


Barbiék alig akarták elhinni, hogy végre szülők lettek, és aláírták az újszülött Míra örökbeadási szerződését. Ramóna nagyon furcsán viselkedett, de abban biztos volt, hogy a baba Barbiéknál lesz a legjobb helyen. Rami, Joe és Barbi haza is mentek a babával, a többiek pedig teljesen odáig voltak Míráért.
 

 


Egyedül Rami nem tudott mit kezdeni a kisbabájával, és amikor Barbi megkérte,hogy etesse meg a kislányt, ijedten látta, hogy Rami összepakolt. A fiatal lány elmondta Barbinak, hogy elköltözik egy otthonba, és elköszönt a többiektől. Barbi megköszönte neki a lehetőséget, hogy hála neki, anya lehet, Rami pedig megígérte, hogy jelentkezni fog.

Este megérkezett az albérletbe Alexa, Paula és Tamás, akik teljesen odáig voltak a kicsiért. Tamás átadta a bajszos cumit az újdonsült szülőknek, Joe és Barbi pedig elvonultak Mírával a szobába.

 

#Éjjel-Nappal Budapest#barbi#mira#ramóna#család#gyermek#születés#újszülött#anyaság#szülők#énb

Címlapról ajánljuk