Éjjel-Nappal Budapest

Előző rész (2017. április 11.)

rtl.hurtl.hu

2017. április 11. 21:55

Evelin kénytelen belátni, hogy az élete romokban hever. Ede titokban a görényeken teszteli az italt, ami rosszul sül el. Mesi megcsókolja Milánt.

Evelin reggel még mindig nem képes bevallani magának, hogy néhány ember élete kis híján az ő lelkén szárad. Sokkal inkább önsajnálatba és dacba menekül, amikor mindenki utálja őt, és ez kihozza a sodrából a lakótársait. Gréti és Roland is gyászolják a saját klubról dédelgetett álmukat, és leszámolnak Evelinnel, amikor a lány megérkezik a Voilá-ba. Ott kiderül, hogy a tűzről is Evelin tehet, mivel elküldte a villanyszerelőt. A lány a többiek puszta gyűlöletével találja szemben magát, ami elől elmenekül. Miközben Gréti este Daninál talál vigaszt, addig Evelin kénytelen belátni, hogy az élete romokban hever.

 

Ma van a nagy nap, amikor Lali és apja, Ede élő alanyon is tesztelni akarják az afrodiziákum italukat. Amikor Lalinak el kell mennie dolgozni, Ede titokban a görényeken teszteli az italt, ami rosszul sül el. Ede és Gábor pánikba esnek – Lalinak semmit sem szabad megtudnia erről. Niki titokban elviszi a görényeket állatorvoshoz – és rossz hírrel tér vissza. Mindkét jószág életveszélyben van. Lali – aki már hazaért – iszonyatosan padlón van, és bejelenti Edének, hogy ha a görények nem élik túl, akkor az ő útjaik örökre elválnak.

 

Milán egy vidéki kirándulás alatt közel akar kerülni Mesihez, miközben a lány még mindig nem tudja, hogy mit érez pontosan a fiú iránt. Ezért eltávolodik tőle, és flörtöl a menő Dáviddal, ami miatt Milán majd’ felrobban a féltékenységtől. Amikor Mesi közelebb kerül Dávidhoz, Milán dühében és megbántódásában elmenekül, ami nem hagyja hidegen Mesit. Amikor rátalál Milánra, a fiú bevallja neki az érzéseit. Mesi megcsókolja a fiút.

#Éjjel-Nappal Budapest#rtl#RTL Klub#evelin#dani#élet#ede#teszt#mesi

Címlapról ajánljuk