Éjjel-Nappal Budapest

Elsöprő sikert arat Alexa dalbemutató koncertje

rtl.hurtl.hu

2017. március 2. 19:50

Alexa ezerrel készült az esti fellépésre, azonban a próbán semmi sem alakult jól. Adri képtelen volt elfogadni, hogy Alexa szólóban lép fel, ezért mindent szabotált...

 

Alexa reggel nagyon izgatott volt az esti fellépése miatt. Meghívta a többieket is, és Joe-ék megígérték, hogy ott lesznek az első sorban, és drukkolnak neki. Miután lefixálták, hogy este találkoznak, Alexa elrohant készülődni.

 

 


A klubba érve Alexa értetlenül állt a klubban, ugyanis Adri a színpadon énekelgetett. Adri nem hallgatott Alexára, és tovább folytatta a gyakorlást, aztán megjelent Bécy. Béla újra elmagyarázta Adrinak, hogy ő nem fog fellépni, este ugyanis Alexának szólókoncertje lesz. Adri képtelen volt elfogadni a kialakult helyzetet, és azt, hogy még táncoslányként sem lesz jelen a színpadon, ezért bosszút esküdött.

 

 


Amíg Alexa próbált a klubban, Lali otthon magát éltette, és arról sztorizgatott, milyen jó világ volt, amikor ő volt Csóró Lali. 


Eközben Adrienn a klubban taktikát váltott, és hirtelen mindenkivel kedvesen viselkedett. Azaz úgy tett, mintha kedves lenne, valójában csak azért játszotta meg magát, hogy zavartalanul ellophassa a playback felvételt a DJ pultról. 

 

 


Tamás azt tanácsolta, hogy tartsanak egy utolsó főpróbát, a DJ azonban nem találta a pendriveot, amin a playback felvétel volt. Alexa biztos volt benne, hogy Adri nyúlta le a pendriveot, de Bécy "B" tervként egyetlen lehetőséget látott csak, hogy Alexa élőben énekelje el a Túlpartot.


Barbiék már az első sorban várakoztak, Alexa pedig óriási sikert aratott az új dallal. 

 

#Éjjel-Nappal Budapest#alexa#énb#bécy#adri#siker#túlpart#fellépés#dal#premier#debütálás

Címlapról ajánljuk