Éjjel-Nappal Budapest

Előző rész (2017. március 01.)

rtl.hurtl.hu

2017. március 1. 19:50

Bécy beleegyezik, hogy Alexa szólóban lépjen fel a saját számával. Az ügyvédnő közli, hogy Márk nagyon rossz lelkiállapotban van. Karola nem veszi komolyan Igor szexmániáját.

Ma van a lánybanda stúdiófelvétele, amelyre Alexa már eleve rossz előérzettel készülődik. A lány baljós megérzése igazolódik is, ugyanis az egész nap egy katasztrófa. Egész nap Adrienn miatt szívnak: a lány először órákat késik, majd kiderül, hogy még a modern szoftverekkel se sikerül kihozni a hangjából semmit. Bécy mérgében kirúgja a hangmérnököt, ám amikor a második hangmérnök is használhatatlannak tartja Adriennt, Bécy belenyugszik a helyzetbe. Mivel azonnali megoldás kell, elfogadja, hogy Alexa szólóban lépjen fel a saját számával – Tilda és Adrienn csak táncosok lesznek. Este Adrienn elcsábítja Kristófot, mert abban reménykedik, hogy a fiú rá tudja venni Bécyt, hogy hadd énekeljen mégis.

 

Paula nagyon aggódik Márk miatt. Tamásban talál támaszt, aki érzelmi meghasonlottsága ellenére teljes mértékben a lány mellé áll. Paula szexi fotókat készíttet magáról, ezekkel a fogva tartott Márknak örömet kíván szerezni. A lány aggodalma tovább fokozódik, amikor az ügyvédnő közli vele, hogy Márk nagyon rossz lelkiállapotban van, mert nagyon fél attól, hogy hosszú tartamú szabadságvesztésre ítélik. A lány azt is megtudja, hogy esetleg Márk esélyei javulnának, ha házasságot kötnének, mert akkor javulna a szociális prognózisa. Először elveti a gondolatot, de egy Márkkal folytatott drámai telefonbeszélgetést követően és Tamás bátorító szavai után titokban mégis azt fontolgatja, hogy nem kellene-e megtennie ezt a lépést azért a férfiért, akit annyira szeret.

 

Karola és Igor között veszekedés robban ki, mert a lány Igor szexmániáját nem veszi komolyan, és kihívó viselkedésével provokálja. Amikor Igor erre felháborodottan reagál, Karola visszakozik, és megjátssza a megértő kollégát. Délután elkíséri Igort a lőtérre. Megtudja, hogy Igor azért foglalkozik ezzel a sporttal, hogy a szorongását kompenzálja. De Karolában a lövészet pont az ellenkező hatást váltja ki. Szexuális izgalom fogja el, amikor Igorral egy lövés közben testileg szorosabb kontaktusba kerül. Karola biztos benne, hogy Igor is ugyanígy érez. Amikor azonban a lány este a Voilában teljes mellbedobással ráhajt a fiúra, Igor dühösen visszautasítja. Ennek ellenére Karola nem adja fel, és elhatározza, hogy addig próbálkozik, amíg el nem éri a célját.

#Éjjel-Nappal Budapest#rtl#RTL Klub#bécy#alexa#dal#igor#énb

Címlapról ajánljuk