Éjjel-Nappal Budapest

Előző rész (2017. február 28.)

rtl.hurtl.hu

2017. február 28. 19:50

Dia rajtakapja Gábort Pálmával. Evelin és Roland között elcsattan egy csók. Zsófika eltűnik.

Gábor reggel saját felelősségére távozik a kórházból, ahol megtudta, hogy tegnap „csak” szívritmus zavarai voltak. Nem vesz tudomást az egészségügyi problémáiról és rögtön elmegy Pálmához, hogy befejezzék azt, amit tegnap elkezdtek. Ám közben Dia rajta kapja Gábort Pálmával, mire szakít a fiúval. Visszatérve az albérletbe Gábornak ismét problémái lesznek és a tükör előtt állva rájön, hogy ezt nem csinálhatja így tovább. Lali támogatja és Gábor erre a többiektől is bocsánatot kér, különösen Joe-tól. Gábor megígéri, hogy ismét a régi lesz és a fiatalság utáni vágyát egyelőre befejezettnek tekinti. De természetesen Gábor még mindig nem akarja a korát elfogadni.

 

Evelin reggel még mindig nagyon mérges, mert Dani eltűnt Budapestről. Ezért Grétit hibáztatja. Annak érdekében, hogy a vitájuk ne menjen az üzlet kárára, mindkét lány elfogadja Roland javaslatát, hogy ötletszerzés céljából megnézzenek egy különleges bárt. Ám közben Evelin nem bírja megállni, hogy ne piszkálja egyfolytában Grétit, aki mérgesen elrohan és faképnél hagyja üzlettársait. Így Roland és Evelin elhatározzák, hogy a legjobbat hozzák ki a helyzetből és felszednek egy fiút és egy lányt, akiket felvisznek magukkal a Bécy házába szaunázni, bár később mindkettőről kiderül, hogy idegesítőek és így Roland kidobja őket. Evelin és Roland kettesben folytatják a bulit a szaunában. A közeledésük során meg is csókolják egymást, de aztán leállnak, hogy csak kollégák/haverok, de nem többek.

 

Sári és Liza összevesznek, amikor Liza megpróbálja megértetni Sárival, hogy a lakóhajó nem a megfelelő lakhely Zsófi számára. A vita közben Zsófi eltűnik. A kislány miatti aggodalmukban Sári és Liza közelebb kerülnek egymáshoz és nagyon boldogok, amikor Zsófi nem sokkal később előkerül. Sári köszönetet mond Liza segítségéért és elássák a csatabárdot. Sári belátja, hogy Lizának kezdettől fogva igaza volt és Zsófiért való aggódása miatt úgy dönt, hogy ismét visszaköltözik Margóhoz. Ám, amikor Sári elbúcsúzna éppen Liza az, aki visszatartja őt és megkéri Sárit, hogy maradjanak Zsófival.

#Éjjel-Nappal Budapest#rtl#RTL Klub#dia#gábor#evelin#roland#zsófika#énb

Címlapról ajánljuk