Éjjel-Nappal Budapest

Előző rész (2017. február 27.)

rtl.hurtl.hu

2017. február 27. 19:50

A műhelyben Joe drogot talál Gábornál, és kirúgja az állásából. Sári Zsófikával együtt beköltözik a lakóhajóra. Evelin teljes gázra kapcsol, és a klubban elcsábítja Danit.

Gábor reggel megsérti lakótársait, mert mindenkit felébreszt, hogy bulizzanak. Később a műhelyben Joe drogot talál Gábornál, és kirúgja az állásából. Gábor nem is bánja, hiszen így több ideje lesz bulizni. Dia megpróbálja lecsillapítani Gábort, aki ellene fordul, és Lalival is összekapnak, majd Pálmának csapja a szelet. Gábor épp lefeküdne Pálmával, de a drogok miatt összeomlik a szervezete. A lakók nagyon aggódnak a barátjukért.

 

Sárinak reggel végig kell hallgatnia anyja szemrehányását a munkanélkülisége miatt, és kénytelen beadni a derekát. Elmegy Lajoshoz a mosodába dolgozni. Sárinak a mosodában a legrémesebb munkákat kell elvégeznie, amin teljesen ki van akadva. Amikor Lajos igazságtalanul megvádolja azzal, hogy tönkretett egy ruhát, Sárinak elege lesz, és otthagyja az állást. Otthon az anyja Lajos pártját fogja, és nem áll ki Sári mellett. Sári kiborul, hogy még a saját anyja sem hisz neki. Összepakolja a ruháit, és kislányával együtt beköltözik a lakóhajóra. Ám ott sem egyszerű. Liza egyáltalán nem örül Sári érkezésének, és szerinte a lakóhajó nem megfelelő környezet egy kisgyermek számára.

 

Evelin meg van győződve arról, hogy rá tudja venni Danit, hogy ne Grétit válassza. Simon aggódik a testvéréért, ezért beolvas Daninak, hogy ne halogassa a döntést. Dani még küzd az érzéseivel, de Evelin teljes gázra kapcsol, és a klubban elcsábítja Danit. A lehető legrosszabbkor betoppan Gréti, és kikészül a látványtól. Evelin elégedett, amikor Gréti a padlóra kerül. Később mikor este Evelin ott szeretné folytatni Danival, ahol abbahagyták, Dani keményen megmondja a véleményét Evelinnek, majd hátat fordít neki és a városnak is.

#Éjjel-Nappal Budapest#gábor#állás#zsófika#költözés#evelin#dani#gréti#csábítás#rtl#RTL Klub#énb

Címlapról ajánljuk