Éjjel-Nappal Budapest

Előző rész (2017. február 24.)

rtl.hurtl.hu

2017. február 24. 19:50

Joe bajban van, mert nem tud teljesíteni az ágyban. Evelin reggel sikertelenül próbálkozik Daninál. Reggel megjelenik az albérletben Marika, hogy Diával főzőcskézzen.

Joe bajban van, mert nem tud teljesíteni az ágyban. Barbit is frusztrálja a helyzet. Alexától kér tanácsot, aki rábeszéli Barbit, hogy újítson a szexben: szerepjátékot javasol neki. De mikor Barbi Joe műhelyében egy idegen nő szerepét adja elő, aki el akarja csábítani a szexi autószerelőt, Joe egy kukkot sem ért a helyzetből, és nem kapcsolódik be a játékba. Később Joe ezért bocsánatot kér Barbitól, majd játékukat valóban folytatják egy hotelben. Joe elmondja végre, hogy mi az igazi problémája: retteg attól, hogy Barbi megint elhagyja, és nélküle kell élnie. A vallomás gyógyírként hat mindenféle nehézségre, mert Joe férfiassága is visszatérni látszik. Barbi és Joe szerelemmel telve határozzák el, hogy az elmúlt időszak összes baját elfelejtik, és új életet kezdenek.

 

Evelin reggel sikertelenül próbálkozik Daninál, így világossá válik számára, hogy Grétit örökre el kell távolítani a klubból. Meg is egyezik erről Rolanddal. Gréti azonban makacsabbul ragaszkodik helyéhez, mint azt gondolták volna, és nem hagyja, hogy elzavarják. Aztán mikor este hármuk között kicsúcsosodik a vita, Gréti választás elé állítja Evelint és Rolandot: vagy bezárják a klubot, vagy összeszedik magukat, és közösen dolgoznak tovább. Evelin és Roland gondolkodóba esnek. Míg Gréti arról beszél Karolának, hogy nem tesz több lépést Dani felé, Evelin a helyzetet kihasználva felkeresi Danit, és próbálja meggyőzni arról, hogy csakis ő az egyetlen igazi nő a számára.

 

Reggel megjelenik az albérletben Marika, hogy Diával főzőcskézzen. Úgy jön ki a lépés, hogy Gábornak el kell rejtenie az anyja elől egy adag kábítószert, ezért gyorsan beleszórja a kávéjába, mielőtt elsiet a műhelybe. Később szerencsétlen módon Marika felhörpinti ezt a kávét, aminek természetesen megmutatkozik a hatása. Lali értesíti Gábort a műhelyben, hogy Marika nagyon különösen viselkedik. Gábor végül elmondja a lakóknak, hogy az anyja a véletlenül elfogyasztott drog miatt viselkedik ilyen furán. Marika magán kívül van az események hallatán, a lakók pedig megpróbálják meggyőzni Gábort, hogy hagyjon fel a drogokkal. Gábor ingerülten reagál: neki ne prédikáljanak, és senki nem tiltson meg semmit.

#Éjjel-Nappal Budapest#rtl#RTL Klub#barbi#szex#evelin#próbálkozás#albérlet#marika#dia#gábor#drog

Címlapról ajánljuk