Éjjel-Nappal Budapest

Tildával kiegészülve megalakul Bécy lánybandája

rtl.hurtl.hu

2017. február 15. 19:50

Bécy reggel felhívta Alexát, hogy délután lesz a csajbanda harmadik tagjának a válogatója. Alexa elrohant a castingra, ahol borzalmasan érezte magát, és megszületett a döntés, miszerint Tilda lesz a banda harmadik tagja.

Alexát felhívta Bécy, hogy ma lesz az együttes harmadik tagjának castingja, úgyhogy ha van kedve, menjen a stúdióba. Alexa nagyon kiakadt, hogy Béla csak "mellékesen" értesítette erről, de Paula és Barbi biztatására elrohant a válogatóra.

 

 

 

Alexa iszonyú kellemetlen szituba keveredett, ugyanis az ajtó előtt egy csomó szőke lány várakozott, akik be sem akarták engedni őt az irodába. Némi késés után Béla is megérkezett, és rögtön munkába kezdett. A castingon Bécynek csak az számított, hogy a jelentkező hogy néz ki, így hamar kiszórta a lányokat. Bécy elégedetlen volt a felhozatallal, és végül Kristóf tanácsára Tilda lett a kiválasztott harmadik bandatag.

 

 

 

Adri és Tilda egymás mellé álltak, és elkezdték énekelni a 'Tavaszi szél' című dalt, de hamar kiderült, hogy attól, hogy csinosak, az énekléshez cseppet sem értenek. A hallottak ellenére Bécy teljesen elégedett volt az összhanggal, és kijelentette, hogy elkészült az orbitális csajbanda.

Bécy, Kristóf és a csajok megünnepelték a banda létrejöttét, de hamar kiderült, hogy Tilda, Adri és Alexa semmiben sem értenek egyet. Elkezdtek ötletelni, miről szóljon az első daluk, Alexa pedig Kristófnak akadt ki, hogy mennyire élettelenek a lányok.

 

 


A csajok egy bárba mentek, és még azon is összevesztek, hogy ki melyik italt kérte a pincértől. Bécy ekkor bejelentette, hogy jövő hét hétfőn Ausztriába mennek egy fotózásra, úgyhogy jobb lesz, ha megpróbálnak megbékélni egymással.

 

#Éjjel-Nappal Budapest#bécy#alexa#casting#adri#válogató#énb#siker#trés jolie

Címlapról ajánljuk