Éjjel-Nappal Budapest

Bécy kis híján újra Alexa producere lett

rtl.hurtl.hu

2017. február 9. 19:50

Bécy remek üzleti ajánlatot kapott, és lehetősége nyílt betársulni egy lemezstúdióba. Némi hezitálás után igent mondott, azonban arra nem számított, hogy a potenciális sztárjelölt nem más, mint Alexa..

Bécy reggel Szimónával enyelgett az irodájában, amikor remek üzleti ajánlatot kapott: egy csőd szélén álló, de menő lemezstúdióba van lehetősége beszállni. Amikor Bori megnézte Alexa Bang Bang című dalának videóletöltéseit, Bécy úgy döntött, elmegy tárgyalni, hátha még gazdagabb lesz.

 

 


Bécy Szimónával ment el a tárgyalásra, és már elképzelte, milyen menő lesz producerként. A nagydumás Bécy megkezdte hatalomátvételét, és felajánlotta Szabolcsnak, hogy betársul hozzájuk, de csak akkor, ha a kiadóvezető mutat neki egy olyan alanyt, akibe ha beleöli a lóvét, rövid határidőn belül rengeteg pénzhez jut.

 

 


Szabolcs egyből felkereste Alexát, és elújságolta neki, hogy egy új befektetőt kellene meggyőznie a tehetségéről, és sínre állíthatná a karrierjét.


Alexa nagyon lelkes volt, azonban amikor azzal szembesült, hogy Bécy az új producer, nemcsak ő, de Béla is sokkot kapott. Bécy szívesen leszerződött volna Alexával, de a lány nemet mondott, és dühösen faképnél hagyta Szabolcsékat.

 

 

#Éjjel-Nappal Budapest#alexa#bécy#énekesnő#trés jolie#szerződés#énb#éneklés#producer#szabolcs

Címlapról ajánljuk