Éjjel-Nappal Budapest

Előző rész (2017. február 07.)

rtl.hurtl.hu

2017. február 7. 19:50

Grétinek fáj nézni, hogy Dani és Evelin milyen boldogok. Bori végleg le akar számolni a férfiakkal. Karesz elhagyja Budapestet?

Grétinek fáj nézni, hogy Dani és Evelin milyen boldogok. Rájön, hogy eljátszotta az esélyét Daninál, és Rolandon tölti ki a mérgét, aki erre büszkeségében sértve visszavonulót fúj. Karola biztatására végül ráveszi magát, hogy elmondja Daninak, mit érez. De mikor a fiú Evelinről áradozik neki, képtelen rávenni magát, hogy összetörje a boldogságukat. Elhatározza, hogy megelégszik azzal, amije van: a Rolanddal folytatott, komplikációmentes viszonyával.

 

Bori végleg le akar számolni a férfiakkal, amivel jól elszórakoztatja Karolát. Bori, hogy Karolának is és magának is bebizonyítsa, mennyire komolyan gondolja, lányos programot szervez. De mikor a kinézett wellness-központban két pasi rájuk nyomul, Bori nehéz próba elé néz. A kitartó Ricsinek a végén sikerül a szerelem ígéretével ágyba csalogatni a lányt, aki végül kénytelen rájönni, hogy szó sincs itt szerelemről. A végén megint Bori szívja meg.

 

Karesz úgy döntött, hogy elfogadja Milán feltételeit, és elhagyja Budapestet. Még Sárinak sem sikerül jobb belátásra térítenie. De Karesz azt akarja, hogy mielőtt elmegy, Milán nézzen a szemébe, és úgy mondja, hogy menjen el. Mikor Milán ezt minden további nélkül megteszi, Kareszt már semmi nem tartja vissza. Végül Milánnak sikerült elérnie, amit akart: bosszút állt Kareszen. De mikor Keve meg akarja vele ünnepelni a győzelmét, Milán rájön, hogy nem igazán képes örülni. Miközben a kétségek közt gyötrődő Milán győzködi magát, hogy jobb ez így, Karesz Lizához menekül, hogy egy pár napig nála húzza meg magát. Egyszerűen nem ment neki, hogy otthagyja a várost - azt sem tudja, hová mehetne...

#Éjjel-Nappal Budapest#rtl#RTL Klub#gréti#dani#evelin#bori#énb#boldog#férfiak

Címlapról ajánljuk