Éjjel-Nappal Budapest

Előző rész (2017. február 01.)

rtl.hurtl.hu

2017. február 1. 19:50

Dani barátnője, Dorka öngyilkosságot kísérel meg. Dia szakít Balázzsal, és rástartol Gáborra. Paja csapdába csalja Borit, hogy megleckéztesse.

Amikor Evelin reggel észreveszi, hogy Dani a klubban aludt, mert kerüli a barátnőjét, reménykedni kezd. Evelin jókedvűen próbálja felvidítani Danit, és megcsókolja a fiút – ám ekkor betoppan Dani barátnője, Dorka. Dani sokkot kap: a legrosszabbtól tart és nem is alaptalanul: Dorka öngyilkosságot kísérel meg. Dani Evelint hibáztatja. Soha nem lett volna szabad összejönnie a lánnyal! Gréti is tudomást szerez a történtekről, és rossz a lelkiismerete. Mindig olyan hidegen viselkedett Danival, pedig milyen súlyos problémái vannak! Miközben Gréti és Evelin mindketten azon morfondíroznak, hogyan tudnának a legjobban segíteni Daninak, Roland frusztrált: olyan gyorsan meg kell szabadulnia ettől a Danitól, amilyen gyorsan csak lehet, mielőtt még jobban rányomulna Grétire!

 

Gábor napok óta kerül a konditermet, mert semmiképpen nem szeretne összefutni Diával. Ám végül csak összetalálkozik Diával és a barátjával, Balázzsal. A találkozás nagy balhéba torkollik, tettlegességig fajul Gábor és Balázs között, amitől Dia sokkot kap. Azonban amikor Gábor már minden reményt feladott, meglepetésére Dia beállít hozzá. Szakított Balázzsal. Gáborban újra feltámad a remény és tényleg úgy tűnik, hogy van esélye Diánál.

 

Bori nem tud dönteni: egyrészről élvezi a kalandját Pajával, másrészről tudatosan kerüli, hogy bárki tudomást szerezzen erről. Végül is Paja az ő szemében csak egy csöves. Főleg Tamás kíváncsiskodik, miért rejtegeti a hódolóját, talán annyira csúnya? Bori hirtelen elhatározásból felbérel egy vonzó színészt, aki a zaklatójának adja ki magát. Ezzel Bori nagy hatást gyakorol Tamásra, Paja viszont megsértődik. Miért szégyelli őt Bori? Paja csapdába csalja Borit, hogy megleckéztesse, hogy legalább az Ő barátai megtudják, Borival tényleg van valami közük egymáshoz! Bori először sokkot kap, de aztán kénytelen belátni, hogy már régen érezte ilyen vonzónak saját magát.

#Éjjel-Nappal Budapest#rtl#RTL Klub#dani#dorka#öngyilkosság#dia#Balázs#gábor#randi#szakítás#bori#kapcsolat#csapda#énb

Címlapról ajánljuk