Éjjel-Nappal Budapest

Előző rész (2017. január 24.)

rtl.hurtl.hu

2017. január 24. 19:50

Barbi Alexával együtt részt vesz egy twerk tanfolyamon. Nóra egy Zsolttal történt újabb találkozó után mégsem akar feljelentést tenni. Karesz úszik a boldogságban, mikor a legjobb barátja felajánlja neki, hogy utazzanak el néhány napra a Balatonhoz.

Barbi reggel nagyon figyelmetlen, Joe miatt ideges. Barbi annyira ügyetlen, hogy figyelmetlenségével magára haragítja az amúgy megértő és birkatürelmű lakótársait. Barbi a fodrászüzletben sem tud figyelni a munkájára. Olyannyira képtelen rendes munkát végezni, hogy végül az egyik vendégnek sikerül fehérre festenie a haját, ami miatt Paulával is összetűzésbe kerül. Barbi kénytelen elismerni, hogy pillanatnyilag csak Joe-ra tud gondolni. Alexa szerint Barbinak ki kéne kapcsolódnia, és rábeszéli, hogy menjen el vele mozogni. Barbi kelletlenül bár, de beleegyezik. Az edzőteremben Alexával együtt részt vesz egy twerkelés tanfolyamon, és kiderül róla, hogy született őstehetség. Barbi a sportsikerei mámorában néhány órára valóban megfeledkezik Joe-ról. Később, amikor ránéz a mobiljára és észreveszi, hogy 5 nem fogadott hívása is volt a rehabilitációs klinikáról, rettenetesen érzi magát. Barbi biztos benne, hogy valami rossz történt Joe-val. Ám még mielőtt kapkodva elindulhatna a klinikára, Joe felhívja. Minden rendben van. Joe csak hallani akarta Barbi hangját. Barbinak nagy kő esik le a szívéről, ugyanakkor elhatározza, hogy soha többé nem engedi, hogy bármi is elterelje a figyelmét férjéről. Nem számít semmi más – csak Joe!
 

Maja csalódott, amikor Nóra egy Zsolttal történt újabb találkozó után mégsem akar feljelentést tenni a férfi ellen a rendőrségen. Amikor Zsolt még Maját is megfenyegeti, és azt követeli, vonja vissza a feljelentését, Maja annyira mérges lesz, hogy a saját kezébe veszi az ügyet. Kristóf baseball-ütőjével a kezében felkeresi Zsoltot a lakásán, és Kristóf csak az utolsó pillanatban tudja megakadályozni, hogy nagy butaságot kövessen el. Zsolt ettől függetlenül megijed tőle, és Majának végül Nórát is sikerül rávennie, hogy ő is elmenjen a rendőrségre. Amikor később Zsoltot bilincsben viszik el előttük a rendőrök, végre mind megkönnyebbülnek.
 

Karesz úszik a boldogságban, mikor a legjobb barátja felajánlja neki, hogy utazzanak el néhány napra a Balatonhoz. Karesznek fogalma sincs, hogy pontosan így fog önként és dalolva belesétálni Milán és Keve tökéletesen kitervelt csapdájába. Minden a terv szerint halad, míg Liza nem tesz váratlanul egy szívhez szóló vallomást Milánnak. Milánnak ekkor megszólal a lelkiismerete, és az utolsó percben lefújja a tervezett bosszút. Keve bosszankodik, mert nem tetszik neki Milán érzékenysége, és most másképp kell őt megnyernie a bosszúhoz.

 

 

#Éjjel-Nappal Budapest#rtl#RTL Klub#barbi#alexa#twerk#nóra#támadás#énb

Címlapról ajánljuk