Éjjel-Nappal Budapest

Barbi Joe helyett Robit választja?

rtl.hurtl.hu

2016. december 19. 19:50

Joe-nak is feltűnt, hogy Barbi az elmúlt napokban nagyon furcsán viselkedik vele, ezért úgy döntött, kérdőre vonja feleségét. A lány nem tudta rávenni magát, hogy őszintén beszéljen neki a Robi iránti érzéseiről, ezért inkább menekülőre fogta...

Barbi reggel nagyon furcsán viselkedett férjével, Joe pedig nem hagyta szó nélkül a lány viselkedését, és azt, hogy folyton kitér előle. Joe megpróbálta kiszedni Barbiból, hogy mi a baj, és miért veszekszik mindenért vele, felesége azonban ahelyett, hogy tisztázta volna a helyzetet, lerázta Joet, és elindult dolgozni Alexával.

 

 

 

Barbi már a szalonban volt, amikor megjelent Ildikó, és elmondta a lányának, hogy pénteken megmentette az életét, ugyanis jókor volt jó helyen. Kiderült, hogy Robi majdnem kitálalt Joenak, de szerencsére Ildikó miatt nem történt baj. Ekkor Robi jelent meg a FruFruban, és mindenáron beszélni akart Barbival. Elmondta, hogy nem bírja tovább ezt a bizonytalanságot, ezért ultimátumot adott szerelmének: estig van ideje eldönteni, hogy kit választ.

 

 

 

Miután Robi ultimátumot adott Barbinak, a lány bezárkózott, és nem akart beszélni senkivel. Ildikó azt találta ki, hogy Barbi készítsen egy pro-kontra listát, aminek az egyik felében Robi van, a másikban a Joe. Robi mellett szól, hogy jóképű, sármos, Joe viszont vaktölténnyel lövöldözik, mellesleg még meg is csalta őt. Barbi nem tudta mérlegre állítani a srácokat, ezért Alexa azt tanácsolta, hogy legyen őszinte mindenkivel, és beszéljen Joe-val.

Barbi este majdnem színt vallott Joe-nak, de végül mégsem bírta rászánni magát. Joe elmondta a lánynak, hogy mennyire szereti őt, Barbi pedig képtelen volt a szemébe mondani, hogy mi az igazság, és elviharzott az albérletből.

 

 

 

Joe hiába rohant Barbi után, nem találta sehol a feleségét. Ildikó este az albiba ment, ugyanis azt remélte, azóta hazaért a lánya. Joe kérdőre vonta Barbi anyukáját, hogy mégis mi történik, ugyanis ő semmit nem ért. Ildikó nem mondott semmit, csak annyit, hogy ez rá és Barbira tartozik, neki semmi joga beleszólni a történtekbe.

 

Barbi ez idő alatt úgy döntött, hogy a szívére hallgat, és elment Robihoz a hotelbe. A fiatalok már az ajtóban egymásnak estek, és úgy tűnt, Barbi biztos az érzéseiben...

 

 

 

#Éjjel-Nappal Budapest#barbi#furcsa#szerelem#szerelmi háromszög#robi#menekülés#érzések#énb

Címlapról ajánljuk