KERESÉS search-close

furcsa

49 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "furcsa"

Gyermeke megszületése után 26 nappal ikreket szült egy nő!

A gyermeke megszületése után 26 nappal ikreket szült egy bangladesi nő. Mint kiderült a 20 éves anyukának két méhe van, ezért volt lehetséges, hogy kevesebb, mint egy hónap alatt újra teherbe essen. Szerencsére mindhárom baba egészséges, a kórház szülőorvosa pedig elmondta, hogy még soha nem találkozott hasonló esettel.

Ketten összesen 18 plasztikai műtéten vannak túl

Már 2,3 milliónál jár azoknak a száma, akik a szétplasztikázott orosz férfi Aleksandr Shpak és felesége életét szappanoperaszerűen követik. Ránézésre talán nem sokan gondolnák, de a férfi közgazdász, felesége pedig pszichológus és tanár.

Falinaptárak: sokkolótól a mesésig

Kiszel Tünde mellett kik és miért állnak, úgy-ahogy modellt? Kinek az eszébe jut hatalmas pontyokat bikinis nők mellett fotózni, miért vetkőznek pucérra New York-i taxisok? Megmutatjuk a világ legfurcsább naptárjait!

Brutális: kétfejű szarvasra talált egy amerikai vadász

Egy kétfejű szarvast lőtt le egy vadász Amerikában. Az állat valójában nem egy torzszülemény volt, hanem egy furcsa balesetnek volt köszönhető a nem mindennapi látvány.

#NÉZŐI: Íme, ilyen a négylábú csibe!

Egy egy hete született négylábú, kendermagos csibéről küldött felvételt Táborszki Ramon nézőnk Csurgóról. A csibe – mint írja – „teljes életet él”, kétlábú társaival nagy egyetértésben „kapirgál” az udvaron.

Különleges emberi maradványra bukkantak Pompeii-ban

Különleges emberi maradványra bukkantak régészek az ókori Pompeii romvárosában Nápoly közelében. A Vezúv kitörésében elpusztult településen talált csaknem kétezer éves csontváz feje helyén egy hatalmas kődarab volt.

 

Lehel igencsak megrémítette Rózsát...

Lehel egy hatalmas csokor virággal akart kedveskedni Lilinek, azonban Rózsa nyitott neki ajtót. Lehel társasága cseppet sem dobta fel a lányt, és a fiú puhatolózása kételyek közt hagyta őt.

A 28 éves szűz színésznő vallomása

A Petőfi-díjas, sokszorosan kitüntetett művésznő maga írt levelet a szerkesztőségünknek, melyben részletesen taglalja, miért tartja fontosnak, hogy élete talán legintimebb titkáról lerántsa a leplet.

Fókusz Plusz 2018-01-27


szerző:
2018.01.27. 18:50
Vitiligó? Mi ebben a furcsa?

Csoportos fotózásra készül néhány lengén öltözött nő és férfi egy budapesti műteremben. Mindannyian vitiligósok. Ez a speciális bőrbetegség, a foltos festékhiány hozta össze őket. Foltjaikat legtöbben sokáig szégyellték vagy most is szégyellik. Tapasztalataik szerint ugyanis az emberek furcsán néznek rájuk.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Művirág, műgyümölcsök, műfeleség?!

Japánban egyre több férfi hagyja el a feleségét élethű babákért. De vajon miért vetemednek rá? Betegség vagy furcsa hóbort? Makai Gábor pszichológus segít utánajárni.

Bizarr fogások: rovarok a terítéken

Sáska saslik, grillezett csótány, sült madárpók és skorpiópecsenye. Csak néhány olyan fogás, ami pár ezer kilométerrel odébb, Ázsiában normálisnak számít – nálunk meg a bogarakkal együtt falra másznak tőlük az emberek. Egy budapesti hölgy is osztja azt a nézetet, hogy a Föld egyre aggasztóbb élelmiszerhiányát rovarok fogyasztásával lehetne csökkenteni. Minket is meglepett egy-két specialitásával.

A teljes adást itt nézheti meg!

 

 

Ed Sheeran furcsa cicája


szerző:
2017.04.25. 17:25
Ed Sheeran furcsa cicája

Ed Sheeran ugyan világsztár, de a hétköznapokban csöndes, szerény fiú és van egy nagyon furcsa cicája is. Instagramján gyakran mutatja meg a jószágot, aki bár végtelenül cuki, olykor olyan pofát vág, vagy olyan pózt vesz fel, hogy az énekes követői csak hüledeznek. Talán gazdája zenéje kényszeríti erre, vagy csak így érzi jól magát - mindegy is, minden esetre ilyet ritkán látni...

Andi a bizarr alapanyagok csapdájába esett

Nemcsak a balzsam körtével, de a rombutánnal is meggyűlt a baja a második feladatban. Hiába állt ki magáért a halválasztásnál, a gyümölcsök nagy akadályt jelentettek neki.

Steve félt kockáztatni, inkább a biztosra ment!

Annyira nem jutott semmi eszébe, hogy az ihletkeresés közben muszáj volt találnia egy biztos pontot, ez pedig a házi tészta volt. Vajon ez elég lesz a döntőhöz?

Sosem látott, bizarr alapanyagok a döntő kapujában

A középdöntő utolsó feladataként egy halas főétel várt a versenyzőkre, azonban megannyi furcsa alapanyag közül kellett választaniuk. Mielőtt beleugrottak volna az ismeretlenbe, a Séf tartott egy kis tárlatot nekik.

Fantom a sztrádán


2017.01.25. 18:22
Fantom a sztrádán

Hihetetlen videó kering a közösségi oldalakon, a Felvidéken. Egy kamionos készítette Zólyom közelében a sztrádán az éjszaka közepén. Hirtelen felbukkant előtte egy alak, majd az utolsó pillanatban félreugrott. Senki nem tud semmi mást róla.

Barbi Joe helyett Robit választja?

Joe-nak is feltűnt, hogy Barbi az elmúlt napokban nagyon furcsán viselkedik vele, ezért úgy döntött, kérdőre vonja feleségét. A lány nem tudta rávenni magát, hogy őszintén beszéljen neki a Robi iránti érzéseiről, ezért inkább menekülőre fogta...

Zsolti is megmutatta ostorlábait

A villalakó imád táncolni, ahogyan Tivy is nagyon érzi a ritmust, éppen azért Zsolti megpróbált barátja lába nyomába érni.

Ez most akkor futballpálya?


szerző:
2016.10.27. 17:40
Ez most akkor futballpálya?

Elképesztő felvételeket találtunk, amelyek azt bizonyítják, hogy a futball stadionok, pályák építőinek is elegük lehet néha a párhuzamos és merőleges vonalakból!

Ló ellenőrzi a közlekedést

Különös szokás tett világhírűvé egy norvégiai lovat: kedvenc időtöltése ugyanis, hogy egy felüljáróról bámulja az alatta elsuhanó autókat. Gazdája akkor figyelt fel a 26 éves Roxy furcsa érdeklődésére, amikor az országút melletti mezőn legeltette.

Agyműtéten esett át a Heti Hetes egyik tagja?

Egy beavatkozás után egy angol fanatikus szurkolónő elvesztette érdeklődését a foci iránt. Hadas Kriszta ebből rögtön levonta a konklúziót. Ceglédi Zoltán pedig nagymamájáról mesélt, aki hasonlóan járt; azt állította, hogy agyműtéte után nem érzett ízeket. Ám egy csokis süti lebuktatta!

5 dolog, amiről nem gondolnánk, hogy sebészek gyakorolnak rajta

Az éles helyzetek előtt a sebésztanulók különböző dolgokon gyakorolják  az életmentő technikákat. Dr. Donald Bae a bostoni gyermekkórház ortopéd sebésze bemutatott 5 gyakorlóeszközt.

Videó a Föld felmelegedéséről


szerző:
2016.01.25. 18:22
Videó a Föld felmelegedéséről

Meleg van, ahol nem szokott, és esik a hó, ahol még soha, a szélsőséges időjárási jelenségeket a globális felmelegedés is okozhatja. Az amerikai légkörkutató hivatal egy videót készített arról, hogyan melegszik a bolygó. Azt sem zárják ki, hogy 2016 még melegebb lesz. A Híradónknak nyilatkozó éghajlati szakértő szerint, ha tovább melegszik az idő, a sarki jégből furcsa gázok olvadhatnak ki.

Kivágta a bolt tetejét, hogy italt lophasson

Kivágta a kisbolt tetejét, hogy italt lophasson. A reggeli nyitáskor vette észre a halmajugrai kisbolt eladója, hogy már vannak az üzletben: egy maszkos férfi pakolta le éppen a szeszes italokat a polcról. A betörő megijedt és elszaladt. Ezután vették észre, hogy a tetőn mászott be. A rendőröknek nem volt nehéz dolguk: a 26 éves tolvajt hamar elfogták.

Miért félnek a férfiak az okos nőktől?

Egy friss tanulmány szerint a férfiak legtöbbje most is retteg az okos nőktől, mert kevésbé érzi magát férfinak mellettük. Bár a XXI. században ez már furcsának tűnhet, hiszen az élet minden területén találkozhatunk sikeres, okos nőkkel, de úgy tűnik a pasik számára még mindig inkább taszító, mint vonzó, ha egy nőnek megvan a magához való esze. Igaz ez?? Megkérdeztük Lehoczky Györgyöt,  Müller Attilát és Dombovári Vandát.
 

Gyermeksorsok az érpataki modellben

Érpatak furcsa egy hely. A polgármester jó ideig hol katonai gyakorlóban, hol népviseletben járt. Szereti eldönteni, hogy ki a faluban a jó és a rossz ember. Megemlékezik a második világháború egy eseményéről, amelyről neonácik szoktak megemlékezni a budai várban. Szereti megmondani, ki hogyan nevelje a gyerekét. És ha kell, besegít abban, hogy a gyerek kikerüljön a családból. Érpatakon volt olyan év, amikor minden hatodik gyereket elvettek a szüleitől. Serdült Szilvia járt utána, mindez hogyan lehetséges.

Kormánypárti képviselő bízta meg a fogyatékos férfi cégét

Aki találkozik Jéri Jánossal, hamar észreveheti, hogy a férfi nem olyan, mint mások. János fogyatékkal él, skizofréniát is diagnosztizáltak nála, évek óta az anyja gyámsága alatt áll, és nem igazán igazodik el az életben. János azonban egyszer mégis valahogy cégtulajdonos lett, és sok tízmillió forintnyi megbízást kapott a Fővárosi Vízművek egyik cégétől, amit történetesen egy fideszes önkormányzati képviselő vezetett. János most azt állítja: egy csomó pénzzel tartoznak neki, ő pedig a kilakoltatás szélére sodródott. A furcsa történetnek Moskovics Judit járt utána.

Nyolc fordulós akadélymenetesítő rámpa

Nem mindennapi megoldással akadálymentesítették a szilágyi orvosi rendelőt. Az épülethez mintegy nyolcvan méter hosszú, 8 fordulós, kacskaringós rámpa készült. A ránézésre labirintusnak tűnő kivitelezés az egyetlen megoldás volt a polgármester szerint. A falu vezetője állítja, műszaki akadályai voltak annak, hogy például lépcsőlift épüljön.

 

Jöjjenek a világ legfurcsább politikusai

A szerényen élőt, a hóbortosat, a tetováltat, a humoristát, a viselkedni nem tudót és mindazokat, akiktől színesebb lett a politika. Jász Zoltán riportja.

Nem hozott, vitt a Mikulás


szerző:
2014.11.16. 18:30
Nem hozott, vitt a Mikulás

Nem ajándékot hozott, hanem pénzt rabolt egy Mikulásnak öltözött férfi az ausztráliai Melbourne-ben. Eközben még a nadrágja is lecsúszott róla: ezt a posta biztonsági kamerái felvették.

 

Körülnézett Pécsen egy zebra


szerző:
2014.10.30. 19:00
Körülnézett Pécsen egy zebra

Hihetetlen látvánnyal találkozhattak szerda este a pécsiek, ugyanis egy zebra sétált az autók között. Az állat egy áruház parkolójában baktatott, több fotó is készült róla.
 

Eladta a toronyórát a plébános


szerző:
2014.10.23. 18:15
Eladta a toronyórát a plébános

Eladta a toronyórát a nagyszakácsi plébános. Már jött is érte a vevő, hogy leszerelje, de a helybéliek az utolsó pillanatban megakadályozták az üzletet.

Egy fiú, aki könnyedén játszik a szavakkal

Mihálovics Dánielnek, egy 19 éves fiúnak különleges képessége van: a kimondott szavak a fejében rögtön fordítva is megjelennek. De hogy pontosan mit is tud, Dr. Gecső Tamás nyelvészprofesszornál teszteltük.

Olimpiai lovas távolugrás, krokett, galamblövészet és rúdtánc?

Hajdanvolt olimpiai sportágak az akadályúszástól a lovas távolugrásig és a krokettől a racketsig. Olyan különleges és vicces versenyszámok, amelyekre már kevesen ismernek, és még kevesebben űznek.

Gasztronómiai merénylet a háziasszonyok ellen

Bikatöke, harcsagyomor-pacal, kolbászfagyi, uborkás nyalóka: Magyarország legbizarrabb ételeibe kóstoltunk bele. Ősrégi és most újra divatba jövő harapnivalókat készítettünk.

Misztikus helyek, ahol csodák történnek?

Megmagyarázhatatlan gyógyulások egy alföldi dombnál, megdöbbentő Jézus-arckép egy szántóföldön. Egy kelet-magyarországi település könnyező Szűzanya festménye, vagy netán Dobogókő misztikum övezte sziklái a rejtélyesebbek?

Várja látogatóit a fura vár hóbortos ura

Nincs a Bugaszegi Köztársasághoz hasonló hely az országban. Egy olyan vár ez, amelyet a tulaj több mint 10 év alatt egyedül, építési törmelékekből húzott fel, és ahová bárki betérhet.

Megtaláltuk az ország legfurcsább neveit

A tréfás kedvű szülők manapság egyre furcsább keresztnevekért vívnak harcot, de nem gondolnak bele, milyen lehet egy életen keresztül Hóátfúvásként, vagy Ködszitálásként bemutatkozni.

Egy tucat ember nem volt elég az égőcseréhez

13 ember kellett egy utcai lámpa izzójának cseréjéhez, legalábbis ennyit küldött ki a helyszínre Gloucestershire grófság önkormányzata.

Kutyául érzi magát a birka


szerző:
2011.09.27. 21:15
Kutyául érzi magát a birka

A bárány visszahozza a botot, felpattan a hátsó lábaira, sőt még ugatni is próbál.

Tetőtől-talpig „furcsába” öltöztettük sztárjainkat

Ami néhány éve cikinek, ódivatúnak, nagypapásnak számított, anélkül idén egy trendi tini még a szobájából sem mozdul ki. Legalábbis ezt állítják azok, akik vállalták, hogy megmutatják mi az igazán menő.

Extrém ínyencfalatokat tálaltunk

Olyan ételeket kóstoltunk végig, amelyek a magyar gyomornak első látásra - finoman fogalmazva: nem igazán tetszenek. Bárányszemet például - ami egyébként állítólag kitűnő potencianövelő. De a méregdrága hernyólevesnek is hasonló mágikus erőt tulajdonítanak.

„Kérjük, fáradjon át cigijével a túloldalra!”

Betiltották a dohányzást az ausztráliai Sydney egyik utcájának egyik felén.

Egyre habókosabbak a lakásnézők

Van, aki próbaalvást hirdet, mások a számmisztikára, megint mások a háziállatok segítségére számítanak.

Fókusz Plusz 10-09-04


szerző:
2010.09.04. 19:30
Fókusz Plusz 10-09-04

Fókusz Plusz: Kitől tanultak az X-Faktor nagyágyúi? Elvittük őket azokhoz, akiknek ők köszönhetik karrierjüket. Bejártuk az országot Makkoshotykától Kakibakóig. Furcsa nevű települések és vicces lakóik!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való