Bulvár

Testnedveit és használt bugyiját is árulja a modell, meggazdagodott termékeivel

rtl.hurtl.hu

2023. május 24. 11:17

Az orvostanhallgatóból lett OnlyFans-sztár a nyál mennyisége alapján áraz.

A 22 éves Latiesha Jones az Egyesült Királyságban él, ahol korábban orvosi biológiát hallgatott az egyetemen, emellett pedig egy Tesco áruházban dolgozott. A lány azonban rájött, hogy sokkal egyszerűbb módja is van a pénzkeresésnek, így elindította OnlyFans-oldalát, ahol követői vadabbnál vadabb kéréseit teljesíti: a nyálát például 200 és 1500 font (86 ezer és 650 ezer forint) közötti áron értékesíti, mennyiségtől függően – írta meg a New York Post.


Azonban a nyálminta mellett sok más érdekes dolgot is eladott már: a szemeteskukája tartalmát például 80 fontért (körülbelül 34 ezer forintért) értékesítette, a sminklemosásra használt vattakorongjától 50 fontért (körülbelül 21 ezer forint) szabadult meg, míg wellnesseléskor viselt bikinijét most minimum 400 fontos áron hirdette meg.

@latieshajoness Saved the bin men a job & bagged myself £80 - glorious #whatisellonline #dayinthelife #fyp ♬ original sound - L A T I E S H A


Az OnlyFans-modell az új vállalkozás beindulása óta felhagyott bolti munkájával, és az egyetemet is otthagyta, a befolyó pénzösszegből pedig már visszafizette hiteleit, anyja tartozásait, és testvérének egy lovat is vásárolt.

Nyitókép: TikTok

#Bulvár#OnlyFans#nyál#bugyi#furcsa#pénzkeresés#munka

Címlapról ajánljuk